Uitstekende service door betrouwbare vakmensen

Prettige en vakbekwame service

Uitstekende service door betrouwbare vakmensen

Prettige en vakbekwame service

Goede vriendelijke service

Bij Garage van West nemen de medewerkers tijd voor de auto (en klant) en proberen issues op een goede manier op te lossen.

Pepe Gerard en andere monteurs zijn allemaal toppers!

Van West is al 100 jaar onze familie garage voor ons Volvo wagen park. En bevalt goed.

Wat een service! Al jaren groot fan van deze gasten...

Zie boven. Dat zegt genoeg...

Klantvriendelijk , goed personeel !

Een topgarage!

Hier werken kundige, aardige, snelle en superklantvriendelijke mensen!

professioneel

Professioneel bedrijf, kennis van klassieke volvo. Netjes en vriendelijk geholpen, duidelijke afspraken. Geen onaangename verrassingen

Weer snel geholpen bij klein probleem.

Vakkundig en slim schadeherstel na aanrijding.

De aanrijdingsschade aan de voorzijde van mijn 945 is snel en tegen heel redelijke kosten gerepareerd.

Betrokken en gedreven professionals

Een belangrijk verbeterpunt is de communicatie: laat van te voren weten welke problemen je tegenkomt, geef een kostenindicatie en vraag toestemming voor de reparatie. De hoge rekening kwam wel heel rauw op mijn dak.

Snel, efficiënt, kundig en alleen wat nodig is.

Recente APK

Behulpzaam & zeer vakkundig

Met garage Van West heb ik goede ervaringen. Het prettigste vind ik dat ze gewoon ontzettend veel verstand hebben van Volvo’s. Als ik aankom met een piepje, kraakje of rammeltje (wat een wat oudere Volvo nog wel eens wil hebben), komt er direct iemand luisteren en diegene weet meteen wat er aan de hand is. Als er een iets groter probleem is, lever ik hem af en wordt ik gaandeweg de dag gebeld met de diagnose en de mogelijke oplossingen. Erg prettig en precies precies waar ik naar op zoek was bij een Volvo specialist. Ze hebben de vakkundigheid die een garage op het dorp niet heeft, maar hebben wel de prijzen. De prijzen liggen vele malen lager dan die de dealer voor hetzelfde (of misschien zelfs slechter) werk hanteert. Ik ben eens twee keer langsgeweest voor hetzelfde probleem, waarbij de tweede keer gratis was! Ik ben erg blij met deze garage!

Deskundigheid

Garage West heeft een aantal deskundige monteurs in dienst die over een veelvuldigheid aan onderwerpen een kundig advies kunnen uitbrengen. Komen als team zeer sterk over.

Goed, snel, vriendelijk en een nette prijs.

Een afspraak is snel gemaakt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en ontvangen. Als de wagen klaar is, wordt je persoonlijk gebeld. Kortom: keurig!

vertrouwde plek voor onderhoud van je Volvo

Altijd goed geholpen en ze zoeken echt de beste oplossing voor het probleem, niet de duurste oplossing.

Deze mannen houden van Volvo’s en ik hou van hen

Waar ik ook voor bel, er is altijd tijd en zo nodig een vervangende auto. Ze kennen geen geheimen, winden nergens doekjes om en zeker niet tegen het bloeden. Wat er ook loos is, alles wordt vakkundig gemaakt en tegen eerlijke prijzen.

Deskundig & snel

Deskundig & snel

Super opgelost.

Snelle constatering, En netjes gerepareerd. Tegen een mooie prijs

Altijd vriendelijke, snelle en ook op vakkundige behandeling

Ik kom graag bij deze garage en de auto wordt altijd snel en heel goed gerepareerd je gaat altijd met een goed gevoel weer weg. De eigenaar met zijn personeel is vriendelijk en maakt altijd tijd voor je.

Altijd kundig en gemoedelijk

Snel, deskundig, redelijk geprijsd

Zeer tevreden. Al jaren.

Gouden handen die mijn auto in top conditie houden , goede service en altijd welkom

Prettig

Prettig

Top werk ( en ook nog gezellig)...

Xx

Wethouder Twaalfhovenstraat 73