Prima en snel contact. Eerlijk en concreet!

De beste plek voor je Volvo klassieker.

Staan altijd voor je klaar met deskundig advies.

Goed op de hoogte gehouden over de reparatie, leenauto en ze vonden toch een oplossing om auto op te halen op bevrijdingsdag terwijl garage gesloten was. Daarvoor nog hartelijk dank!!

fijne garage

wordt goed geholpen en er wordt altijd tijd vrij gemaakt als dat kan

goede service

Goed en snel

Goed en snel

Goed.

Degelijk en betrouwbaar. Al heel lang mijn garage om die redenen

Toppers!

Staan altijd klaar en doen alles tegen goede prijs.

Top garage !

Goed geinformwerd over de reparatie

Alles is helemaal goed

De service is geweldig. Altijd persoonlijke aandacht en advies. Prijs kwaliteit verhouding top. Zo blij met deze garage en zijn medewerkers.

Vakmensschap en Volvohelden

Heerlijke plek, goede kwaliteit en uitleg. Liefde voor Volvo’s Naast dat het op eentheaterbezoek lijkt als Pépé er is!

Top garage!

Top Volvo garage met perfecte vakmannen en een goed uurtarief!

De beste en leukste garage in Noord-Holland

Altijd met je meedenken, afhankelijk van wie je treft met veel plezier of met een flink portie tegenzin. Altijd kundig en ze zijn er voor jou én je Volvo. Medewerkers die echt kunnen sleutelen. Alles ademt Volvo en is Volvo.

een goede degelijke vakgarage

een degelijke vakgarage waar men goed met je meedenkt over de oplossingen van je probleem

Goed en vrij snel geregeld weer

Expertise op oldtimer gebied!

Persoonlijke benadering en zeer kundig geholpen

Persoonlijke benadering en zeer kundig geholpen

zeer netjes geholpen

zeer netjes geholpen vriendelijk personeel

Goede en kundige uitleg,eerlijk advies.

Auto neer gezet i.v.m. lekkage daardoor veel vocht in de auto. Werd gebeld dat het gevonden is en wat het plan van aan pak is. De dingen die dan gedaan worden klonken logisch,demontage+laswerk+spuitwerk+montage...veel werk en qua prijs is dit zeer reeël alleen vond ik het niet meer waard voor een auto van 20jaar oud.... Kortom prima prijs en eerlijk advies.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

toppers

Altijd bereid om even een klein probleem te verhelpen. Deskundig en betrouwbaar.

Snel en betrouwbaar

Snelle service

Bij de apk werd mijn 240 op aantal punten afgekeurd. De auto kon dezelfde dag nog gerepareerd worden. Het werd een dag later vanwege besteld onderdeel. Alles prima uitgelegd. Fijne garage met kennis van volvo klassiekers!

Snel, kundig en normaal geprijst.

Prettige omgang met klanten, ervaren monteurs, goede spullen en weer een fijne auto mee terug.

Hele fijne service!

Hele fijne service! Duidelijke communicatie, vriendelijk, Meedenken met de klant.

Al 30 jaar mijn garage

Altijd snel, zorgvuldig, vakkundig en super vriendelijk

Wethouder Twaalfhovenstraat 73

1911 HC Uitgeest