3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kom 1 x per 2 jaar bij West voor APK met een 42 jarige Amazon. West houdt zich aan de afspraken om te bellen bij overschrijding van het budget, Het valt natuurlijk altijd tegen met zo\'n oude bak. Een mindere ervaring de laatste keer: bij de noodzakelijke vervanging van het achterste deel van een dorpel, wordt niet gelijk een gaatje in het voorste deel meegenomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een afspraak was telefonisch makkelijk te maken en op de dag zelf waren ze heel erg flexibel met het vervroegen van de afspraak. De vakmanschap is van hoog kiveau in dit bedrijf, er wordt met liefde aan de auto\'s gewerkt.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig persoonlijk contact, service gericht, meedenkend in materieel en financieel opzicht, afspraken nakomend, verstand van zaken (t.w. Volvo\'s)... Wat kun je meer wensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige deskundige persoonlijke en zorgvuldige benadering

4 sterren: goede service, goed behandeld

* goed aan aanspraken gehouden * vriendelijk geholpen * eerlijk advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds een jaar laat ik het onderhoud uitvoeren bij garage West. Dit nadat ze een bizarre fout van mijn vorige garage konden traceren. Mijn ervaring is dat ze liever hebben dat je een keer terug moet komen, dan dat ze teveel aan de auto doen. Dat is soms lastig als je de auto veel voor je werk gebruikt. Maar je staat niet voor verrassingen. In mijn geval was één keer de auto niet op tijd klaar en één keer was er besloten om vooralsnog een afgesproken vervanging niet te doen. Dat laatste was terecht. Had ik liever een telefoontje over gehad. Deze mensen zijn deskundige vakmensen en die het onderhoud met zorg en liefde doen. Dat is even wennen ten opzichte van de kille zakelijkheid bij een hoop dealerbedrijven. Voor uitstraling bent u hier aan het verkeerde adres. Voor ambachtelijkheid en persoonlijke benadering is dit bedrijf een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De garage informeert altijd de klant vooraf bij bijzondere kosten en denkt mee met de portomonnee van de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedrijf gegoocheld op internet, en de recenties gelezen, die spraken mij aan. ! Vervolgens een afspraak gemaakt voor onze Volvo V 70 voor een onderhoudsbeurt, en ik kan mij aansluiten bij de overwegend positieve beoordelingen welke ik gelezen heb.! Correcte diagnose en vakkundige afhandeling van de reparaties ! No nonsense garage , prima mensen !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al 12 jaar kom ik bij garage van West. Zij zijn zeer klantvriendelijk en gaan daarin heel ver. Van \'s avonds laat een reddingsactie tot 3 maanden gratis een leenauto. Ook kijken zij verder dan hun neus lang is en zien zij gebreken waar ik niet voor kwam maar die er wel zijn. Ze repareren alles tegen een vriendenprijsje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer aardige mensen. Weten waar ze over praten en hebben voor alles een oplossing. Altijd positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

wat ik erg waardeer van Garage van West is de vriendelijke benadering en het bereid zijn om eventjes tussendoor een klein probleempje met de auto op te lossen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Volvo-specalist met gevoel voor Italiaanse techniek! In 2010 lease-Alfa ingeleverd en prive een toen 4 jaar oude Alfa Romeo 166 2.4 JTD Distinctive aangeschaft. Nu is een Alfa van nature al een probleemloze auto (;-)) maar als er dan al eens iets is blijkt Van West naast robuuste Zweden ook fijngevoelige Italianen uitstekend te handlen. Elektrische storingen (bijvoorbeeld c.v. met afstandsbediening die telkens in \' open\' stand terugschiet) zijn altijd lastig, maar Van West heeft de oorzaak (beschadigde bedrading kofferbakvergrendeling) snel gevonden en in overleg creatief en kostentechnisch slim opgelost. Ook door drempels beschadigde olieleidingen en daaruit voorkomende lekkage is vakkundig opgelost. Wel prijzige reparatie, maar dat zat voornamelijk in inkoopkosten kwalitatief betere metalen exemplaren en het arbeidsloon voortvloeiend uit weinig gebruiksvriendelijke/toegankelijke Alfa techniek. Regulier onderhoud en APK\'s worden, voor zover ik kan bepalen, goed afgehandeld en zijn kostentechnisch gezien conform verwachting. Van West doet zijn best om het voor alle partijen leuk te houden. Zo hebben ze een setje nieuwe banden (Prielli 245/45/R17) in Duitsland besteld en zodoende een leuke besparing gerealiseerd. Blij verrast. En last but not least: ze proberen bij acute problemen altijd een gaatje te vinden om je te helpen. Wel zo fijn. Kom daar maar eens om bij de gemiddeld merkdealer! Kortom: het ritje Bloemendaal-UItgeest hou ik erin, maar hopelijk niet te vaak.... Kortom:

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik denk dat ik inmiddels al twintig jaar mijn auto(\'s) bij Garage van West in onderhoud heb en dit is sinds jaar en dag naar volle tevredenheid. Altijd is er een leenauto ter beschikking, het overleg loopt perfect en nu onderdelen voor mijn Saab niet meer heel makkelijk te bestellen zijn, gaat Pepe altijd op zoek naar goede, vervangende onderdelen (altijd in overleg) en dat werkt perfect! Ik ben heel blij met Garage van West!

Wethouder Twaalfhovenstraat 73

1911 HC Uitgeest