Garage West heeft mij zeer goed geholpen. Niet alleen met het uitvoeren van onderhoud. Maar toen een parrot systeem werd ingebouwd, en wat extra werd gevraagd, werd dit door Garage West goed opgepakt en uitstekend verholpen!
Uitstekende service!
Ben zo blij met mijn Volvo V70 2.4 turbo. Goed en deskundig onderhoud vind ik erg belangrijk. Toevallig een keer bij garage Van west terecht gekomen. Ik ga er NOOIT meer weg. Service, klantvriendelijk, goede prijs enz enz. Echt ook liefhebbers.
Ben sinds kort klant bij deze garage en vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel m.b.t. deskundigheid en service. Men staat altijd voor je klaar als er probleempje is en wat bovendien erg prettig is, is dat je tegen geringe kosten een auto kunt meekrijgen als je eigen auto in de garage staat.
Prim, behulpzaam en meedenkend qua kostenbesparing
prettig! betrouwbaar
Een uitstekend bedrijf met een leuke sfeer op de werkvloer. Goede service en uitleg bij problemen. In mijn geval, als bezitter van zowel een moderne als oldtimer Volvo een aanrader. Al 20 jaar vaste klant en dat blijft zo.
Vandaag geweest voor een onderhoudsbeurt nav de positieve reakties hieronder. En ik kan zeggen: het is waar. Ze nemen nota van je opmerkingen en voeren die netjes uit, of geven een duidelijke verklaring igv een andere aktie. Kreeg een keurig gespecificeerde rekening zonder kostenverhogende \"bedenksels\" en met een totaalbedrag, dat op mij zeer redelijk overkwam.
Ben met mijn Amazon voor de wettelijke APK keuring bij van West geweest, wetende dat de auto deskundig en serieus gekeurd wordt. Fijn daarbij is dat je gewoon bij de keuring aanwezig mag zijn en de manier van omgang buitengewoon open en eerlijk is. Iets wordt daar niet mooier gemaakt dan noodzakelijk maar ook niet minder mooi. Ook wel een paar keer bij van West geweest voor reparatie en advies. Het zijn er gewoon fijne mensen met het hart op de goede plaats en dat klopt voor onder andere mijn Volvo.
Zeer vakbekwaam en zeer behulpzaam. Denken in oplossingen ipv bezwaren. Ik ben al 16 jaar een zeer tevreden klant.
Positief. Alhoewel de oorspronkelijke rekening van mijn Voolvo fiks hoger was dan gepland. Maar dit wel telkens tijdig doorgegeven. Een vorige reparatie (afgewaaide motorkap) werd echt direct met man en macht opgelost voor een redelijke prijs. Dus ik ben echt blij met dit bedrijf.
Inmiddels goede ervaring met APK, schadeherstel en tussentijdse reparaties. Je kunt er snel terecht ook voor advies.
uitstekend, creatief en informeel
Mijn auto wordt nu al ruim dertien jaar bij garage van West tot volle tevredenheid onderhouden. Deze mensen berekenen een eerlijke prijs en staan dag en nacht voor ons klaar.
Altijd prima contact met Garage van West, mijn Saab is er al vijftien jaar in onderhoud tot grote tevredenheid.
Het is heerlijk dat er een bedrijf is dat flexibel en snel en goed werkt!
Kijk, eindelijk weer eens een echte ambachtelijke garage met hart voor automobielen. Een heldere prijsopgave vooraf, met je meedenken en zelfs een factuur die nog net ietsje lager uitvalt dan voorspeld. Dat is fijn om te ervaren!
Goeie communicatie, staan je altijd vriendelijk te woord. Alles wordt keurig verzorgd.
Wethouder Twaalfhovenstraat 73
1911 HC Uitgeest