Klantgerichte garage. Kundige mensen en geen gelazer
Vriendelijk, deskundig en meedenkend.
direct bereid de helpende hand te bieden. deskundigheid is onmiskenbaar als de oplossing goedkoper kan, zullen ze dan niet nalaten denken mee vriendelijk, sociaal en met humor
snel geholpen, alles keurig geregeld.
Al 18 jaar klant met diverse volvo\'s. Zeer deskundig en betrouwbare garage👍🏽
Al ruim 20 jaar de meest betrouwbare garage in de regio alkmaar.
super
Vakkundig, service gericht en prettig geprijsd
Prima service, echte vaklui me hart voor de zaak!
Mijn ervaring met \'Garage van West\' is heel goed. Als ik problemen met de auto heb kan ik er altijd snel terecht. Er wordt deskundig advies gegeven en een goede oplossing voor het probleem gezocht. Vooral het zoeken naar een zo goedkoop mogelijke oplossing is heel fijn.
zeer goed en flexibel
Fijne en vakkundige mensen, duidelijke afspraken en prima service voor een redelijk bedrag. wij zijn tevreden.
Hartstikke goede en kundige service, duidelijke communicatie, gaan niet over 1 nacht ijs, dus er wordt niet zomaar wat vervangen... Echt een top bedrijf met service zoals je dat verwacht!!
Al 20 jaar mijn adres voor onderhoud aan mijn Amazon en nu ook V70. Ik ben nooit teleurgesteld. Vakkennis, en service in overvloed en nog een aardig stel mensen op de koop toe.
Inmiddels bijna 2 jaar klant met 2 oudere volvo\'s . Zeer tevreden over de service.
Werkelijk uitstekend. Vriendelijk en vaktechnisch erg goed.
Goed advies, kon snel geholpen worden, besparing tov andere dealer en verstand van zaken. Thanks
Ik kwam toen op advies van een ander klant bij van West. Ieder keer wordt ik blij van hun. Ergisteren voor een spoedreparatie gebeld, het kon nog dezelfde dag - ondanks volle agenda. Het probleem plus 3 ander issues waren binnen 24uur opgelost en de factuur 50% lager dan geschat! Een serieus vakbedrijf van de oude stempel.
prima bedrijf, ik kom er al heel lang. Je wordt prettig geholpen, ook als je zonder afspraak binnen komt lopen.
Vlot en deskundig geholpen
Wethouder Twaalfhovenstraat 73