Volvo 145 express weer door de APK. Superblij!
gewoon een goede garage. bellen netjes vooraf als kosten oplopen
Uitstekende service. Denken met de klant mee. Houden je goed op de hoogte wat het gaat kosten maar vertellen ook wat een eventueel een goedkoper alternatief kost. Erg fijn dat je hierover direct met de monteurs zelf kan praten. Die jongens geven ook goeie uitleg. Gelukkig normale prijzen waarbij niet gelijk het vel over de neus gehaald wordt. Top bedrijf!
Prima service, snel schakelen en goede prijs-kwaliteit-verhouding
Snel en deskundig geholpen! We hadden problemen met de accu. Voorafgaand eerst doorgemeten en duidelijk te zien dat hij moest vervangen worden. De nieuwe accu is meteen geplaatst. En dat zonder afspraak te maken. Super!
Prima garage voor betaalbaar en zeer deskundig Volvo onderhoud.
Al zo\'n 18 jaar ben ik een zeer tevreden klant van Garage van West. Mijn huidige auto heb ik er 13 jaar geleden gekocht, en hij wordt er uitstekend onderhouden. Deskundig team en goede service.
Na ruim 20 jaar als klant nog steeds niets ervaren waardoor ik opzoek zou moeten gaan naar een andere Volvo garage..
Deskundig advies en prettige klantvriendelijke informele sfeer. Al jaren vaste klant!
Snel en correct geholpen
Deze garage is van het zeldzame soort. Op oldtimer gebied de beste! En vakkundig. Voor uw Volvo hoeft u niet verder te zoeken
Hardstikke goed, weer vriendelijk en bekwaam geholpen, goede prijs kwaliteit.
Perfecte service, zeer goede klantgerichtheid en grote deskundigheid. Zeer vriendelijk, informeren je goed, en denken met je mee. Een top garage met top personeel!
Topperdepop!
ben reeds vele jaren naar volle tevredenheid klant bij dit bedrijf
Top bedrijf voor Volvo goeie sfeer deskundige vaklui
Wethouder Twaalfhovenstraat 73
1911 HC Uitgeest