Een echte Volvo specialist. Nieuw of oud.. je bent er in zeer goede handen !
Al meer dan 10 jaar klant en elke keer weer zijn we blij verrast met de uitmuntende service: niets is teveel gevraagd, er wordt altijd tijd gemaakt, er worden nog “echte” reparaties uitgevoerd (i.p.v. even snel vervangen), de prijzen zijn heel billijk en iedereen die in de garage werkt is vriendelijk en geduldig :-)!
Altijd goede service en zeer klantvriendelijk.
Zeer tevreden over dit bedrijf
Prima door iedereen geholpen.
Buitengewoon aardige service-gerichte vakmensen
Goed, ter zake kundig en aardige monteurs!
Deskundig, vriendelijk, mensen met vakkennis, een top garage.
Deskundig, vriendelijk, mensen met vakkennis, een top garage.
Supervriendelijk, prettig, deskundig.
Voortreffelijke garage. Aardige en toegankelijke mensen.
Prima garage, mensen met vakkennis en enthousiasme
Ik ben van mening dat Garage van West uitstekende service verleent. Ze werken nauwkeurig en snel en luisteren goed naar de klant. Men voert de opdrachten met zorg uit. De warme douche voor Garage van West!
Prima!
heel prettig, zeer directe communicatie, snelle service, ook tussentijds mogelijk om even langs te komen.
uitstekend
Snelle service, aardige en kundige gasten. en altijd zoekend naar een voordelige oplossing. Echter veiligheid boven alles
Top bedrijf
Goed, behulpzaam en.kundig