Superzaak! Flexibel, buitengewoon kundig, denken mee, ontzorgen en een prima prijs. Hulde! En aardige gasten...
Super vriendelijk personeel en je wordt deskundig geholpen👍
Prima. Fijne (vak)mensen.
Waar je gebruikte Volvo in de juiste handen is!
Moest vandaag 2 auto voor APK laten keuren. Helaas werkte het internet niet helemaal mee waardoor ik nog een keer terug moet komen om de andere auto af te melden. Samen met Klaas naar beide Volvo\'s gekeken. Weer een hoop opgestoken als ook van die puntjes die je zelf over het hoofd had gezien.
Goede snelle service en vriendelijke mensen.
zeer vriendelijk, voorkomend, meedenkend en bereid om die extra stap te zetten
Wij komen hier al jaren 1x per jaar, en altijd goed geholpen en duidelijk over de kosten.
Erg tevreden. Heel professioneel. Altijd eerlijk en ook sympathiek. Volvo specialisten in hart en nieren
Een echte specialist. Denkt in oplossingen en vakkundig. Volvo...de plek!
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Proberen waar mogelijk tijd te maken voor spoedeisende klussen. Veel verstand van zaken. Recht voor zijn raap.
Fijne persoonlijke contacten
uitstekend
Erg prettig
Uitstekende service
Heel fijn bedrijf- staan altijd open voor snelle service.
Toppers deze mensen
Garage van West is een bedrijf met veel technische kennis en ervaring. Alle medewerkers snappen hoe het in elkaar zit. Eindelijk een garagist die niet op je geld uit is maar gewoon kundig is en houdt van het vak. Zijn ook nog eens vriendelijk!
Wethouder Twaalfhovenstraat 73
1911 HC Uitgeest