Snel, vakkundig en bijzonder vriendelijk

Ik ga nooit meer ergens anders heen.

Prettig contact, deskundige reparatie en advies

Weer netjes geholpen

APK weer top en airco doet het weer. Keurig netjes gebeld

Goede garage

Vakmanschap en hulpvaardig

Grote kennis van oude Volvo's

Gedegen kennis van en ervaring met oude Volvo's houdt onze auto al jaren aan de praat. Zeker meedenkend aan het betaalbaar houden van reparatiekosten, hoewel voor ons soms nieuw materiaal ook een goede keuze zou zijn.

Kundig bedrijf

Veel specifieke kennis van oude/klassieke Volvo modellen aanwezig

Vaklui

Vakmanschap en mooie auto’s...binnen en buiten. Fijn adres om te komen

Een top garage voor de Volvo liefhebber

Een top garage met en voor de liefhebbers van volvo’s. Service is vriendelijk en klantgericht. Er wordt goed meegedacht om een goede oplossing te vinden voor een goede prijs.

Altijd tevreden.

Snel en goed geholpen en niet geschrokken van de rekening.

gewoon goed service en duidelijke afspraken

gewoon goed service en duidelijke afspraken

altijd top service!

Ze staan altijd voor je klaar.

Vlot, Sympathiek en bovenal Deskundig en begrijpelijk

Prettig mensen, geduldig en vakkkundig. Kunnen goed uitleggen wat er aan de hand is. Op zoek naar de beste oplossing voor aanvaardbare prijzen. Goed bereikbaar zonder auto.

goed zoals altijd

goed zoals altijd

Vriendelijke mensen, eerlijk advies en redelijke prijzen

Vriendelijke mensen, eerlijk advies en redelijke prijzen

Topservice, echte Volvospecialisten!

Garagebedrijf wat luistert en problemen oplost. Hier wordt nog een normaal tarief gerekend en niet met een vork geschreven.

Een opluchting in garage-land!

Ben inmiddels 4x binnen gelopen. 2x voor een diagnose en 2x voor 2e hands onderdelen: eerst koffie en die is zowaar goed, dan dd onderdelen. Die liggen of ergens op he te wachten of je mag zelf buiten even kannibaliseren van een afgedankte soortgenoot. Ik vind dat buitengewoon prettig werken!! Bovendien is iedereen er vaak prettig in de omgang....wat je natuurlijk niet kan verwachten als je binnen loopt als de eerste die je ziet tot aan z’n oksels onder een motorkap steekt. Ik ga hier blijven!!!

Je word er prettig geholpen en goed advies.

Je worde er altijd goed geholpen en geven goed advies. Onderdelen zijn bijna altijd voorradig. Soms wat prijzig, maar gaat vaak ook om schaarse onderdelen. Al met al prima garage.

snel en goed!!

Duidelijk overzicht van de kosten, snel en er goed!

Vriendelijke en kundige mensen

Er is altijd tijd voor de klant, geven advies, uitleg en zij zoeken ook altijd een oplossing voor je. Ze doen hun best om je te helpen. Ik ben zeer tevreden.

Al 23 jaar trouwe klant en met reden, zowel voor de oldtimer als de moderne auto.

Uitstekende service en kundigheid!

Hier wordt je als mens behandeld en niet als nummer, goed overleg en geen onnodige kosten. Ik ben er al een aantal keer geweest en dat zal ik ook blijven doen. Echt een aanrader.

Uitstekend geholpen

Uitstekend en vlot geholpen. Men is vakkundig en maakt tijd!

Snel, vriendelijk en vakkundig.

Onbetwist de fijnste Volvo-specialist.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK