Kom hier al 10 jaar altijd super service.

Kom hier al 10 jaar en wordt altijd super geholpen. Zelf doe ik niets aan mijn Volvo v70 Turbo uit 1998, dat dan is ook niet nodig. Als er onverhoopt wel iets wordt gevonden dat wordt men gebeld met duidelijke uitleg en kosten overzicht.

Vakgarage met Vakmensen voor Volvoliefhebbers

Kom al een kleine 6 jaar bij van Garage van West, en met plezier. Er wordt altijd meegedacht en meegewerkt aan de beste oplossing voor de klant, niet voor de garage... Rekening valt altijd mee in plaats van tegen (laat ze 't niet horen) Al met al een echte aanrader. Thanks... again!

Een supergoede service door ervaren automonteurs en een meer dan prettige benadering!

Tandartsen en automonteurs...die moet je kunnen vertrouwen! En deze garage vertrouw ik blind!

Snelle en prettige hulp

Snelle en prettige hulp

Alweer snelle en vriendelijke service en klaar terwijl ik met koffie wacht.

Al 24 jaar mijn vaste ankerplaats voor mijn beide volvo's, waarvan één hoogbejaard. Nooit teleurgesteld.

Werkzaamheden

Na een onvolkomenheid tijdens onderhoudswerkzaamheden heeft Garage van West dat prima opgepakt. Auto wordt zelfs opgehaald en na reparatie weer teruggebracht. Heel netjes.

Prima geholpen

Ik kom hier al paar jaar. Nooit verassingen en als er wel een keer wat is komen ze meteen goede oplossing

Vakkundig en betaalbaar

Van West is mijn vaste garage, al jaren.

54 jaar oude Volvo naar nieuw

Mijn 54 jaar oude Amazon is 2 dagen bij van West geweest. Ik rijd de auto al 20 jaar maar hij heeft nog nooit zo lekker gereden. Bedankt Rene de Moor Lisse

Staan altijd voor je klaar

No-nonsense Volvo-garage van liefhebbers voor liefhebbers. Kom er graag vanuit Haarlem heen.

Kundig, denken mee en zijn betrouwbaarheid

Al jaren klant. Service, goed advies, denken mee en betrouwbaar

Altijd goede service

Altijd een goede service

Altijd top en aardig

uitstekend

uitstekend

Heel fijne Volvo specialist met persoonlijke aandacht

Van West is gewoon een eerlijke en plezierige Volvo specialist. Volvo, Volvo en nog eens Volvo, heerlijk ;-)

Gerard, Pepe en de andere West heren allemllemaa

Top kerels!

Zoals altijd : prima

Heel klant vriendelijk en prima resultaat

Beste garage voor de Volvo 240!

Altijd snel en deskundig geholpen

Superhelden zijn het, daar bij Van West

Veel praktische kennis over Volvo, aardige mensen, goed overleg. Had ze eerder moeten vinden !

Vakmensen met een toffe sfeer, liefhebbers van het merk.

Eerlijk en betrouwbaar

Al jaren tevreden klant met twee oude Volvo’s.

Zoals altijd geweldig!

Garage va West verleent uitmuntende service, heeft een meer dan zeer gedegen kennis van auto’s, voor een vriendelijke prijs en een klantgericht beleid!

Prima ervaring: transparant, duidelijk en vakkundig

Breng nu 3 jaar mijn XC90-classic met volle tevredenheid naar van West. Van West is duidelijk, geeft goed advies en is vakkundig. Er wordt altijd tijd genomen voor een uitleg van de werkzaamheden. Ook is een leenauto beschikbaar tegen een klein bedrag.

Top!

Snelle vakkundige reparatie met een eerlijke prijsopgave vooraf.

als steeds zeer goed geholpen

uitmuntende service

Wethouder Twaalfhovenstraat 73