Het is eentonig alijd goed

Kom er al jaren en altijd precies zoals afgesproken, zowel kwa afspraak tijdstip als rekening.

Word altijd prettig geholpen

Helemaal prima!!

Zeker aan te bevelen

super ,!

bedankt toppers ! de airco en luchtkanaal hebben jullie top opgelost! het luchtkanaal lag links los en blies in het dachboard en maakt met vochtig weer je ramen niet droog ..n bekend probleem bij n v 40 van de eerste en 2e generatie .. de kit die af fabriek is gebruikt om af te dichten is van matige kwaliteit. n euvel die Volvo nooit heeft opgelost ? omdat het hele dachboard open moet wat n dag werk is en koste te veel voor Volvo. ? Dit heb laten oplossen door Van West.. .ik heb weer goede airco en mijn ramen blazen direct droog . n v 40 met 2ltr T bj 2003 .. top auto ! .. net geen echte Volvo.. misschien? maar Volvo genoeg .

Mijn schade perfect verholpen

Een slepend verzekeringsverhaal vanwege een buitenlandse aanrijding. Pépé heeft gezorgd dat het heel aannemelijk was om de schade te herstellen. Gelukkig kon de volvo 240 zo van de sloop gered worden! Dank voor de service!

No nonsens garage

Kan altijd snel terecht, leggen uit en denken mee over passende oplossing. En op zaterdagmorgen open. Ook prettig.

//////////////

Beste PePe en Marieke, Ik ben erg geschrokken van de gebeurtenis van afgelopen zaterdag bij garage West. Nogmaals sorry voor de stofwolk die ik veroorzaakt heb. Groet Arnoud.

Snel, goed en eenvoudig

Goeie service, paar uur later gebeld dat de auto gereed was Geen poespas. Top

Vakkundig personeel, snel en goed geholpen.

Gewoonweg prima. Eerlijk en vakkundig. Al jaren klant.

Uitstekende service en vakkennis

Ik kom al een aantal jaar bij garage van West. Ik ben erg tevreden over de service en vakkennis. Problemen aan mijn auto worden snel gediagnosticeerd en verholpen. Zijn duidelijk over de kosten en er is makkelijk een vervangende auto beschikbaar. Ben erg tevreden!

De verwachting weer overtroffen

Auto dag voor APK afspraak achtergelaten, om 09:04 volgende ochtend al een belletje dat hij klaar stond. Ik geef toe, Volvo is natuurlijk een degelijk merk en dat helpt vast ook, maar dit was weer boven verwachting. Klasse mannen (en dame)!

Professioneel en Klantvriendelijk

Aanrader

“Place to be “ voor Volvo’s

Inmiddels 8 jaar klantervaring met van West.

Eerlijke service

Ze hebben de beste kennis op Volvo gebied. Ze kijken eerst of dingen simpel opgelost kunnen ipv dat er direct dure onderdelen vervangen worden. Top garage en specialisten.

Gestrand met een gebroken veer

Na mijn telefoontje gaven ze duidelijk aan wanneer ze de auto konden komen halen, dat hebben ze op het afgesproken moment tegen een schappelijk tarief gedaan. Auto ondanks dat het vlak voor kerst was en ik er zonder afspraak even tussendoor moest, de volgende dag al klaar. Alles weer prima in orde

prima vakmensen

Dames en heren, Bedankt voor de vlotte reparatie en afhandeling. Wederom nadat de ANWB het auto liet ophalen is op de volgende dag onze Volvo - zeg maar "goed hersteld". Met vriendelijke groet, Sepp

Snel, vakkundig en klantvriendelijk!

Kan meestal snel terecht als er een probleem is. Goede, vakkundige service. Ook fijn dat onderdelen niet meteen door een nieuw vervangen worden, maar dat voorgesteld wordt om te repareren als dat mogelijk is. Ze denken met je mee. Vriendelijke mensen!

Hartelijke sfeer, duidelijk in communicatie

Altijd goede service, nemen de tijd voor je en luisteren ook nog eens naar wat je te zeggen hebt.

Goed & snel!!

Radiator v onze volvo was kapot, met dit koude weer echt niet fijn. Na gebeld te hebben met van west mocht ik gelijk mijn auto naar hun huisadres bij mij in de buurt brengen, namen ze m mee naar garage ter reparatie en had ik m de volgende dag terug met nieuwe radiator! Fijn dat ik zolang even n autootje mocht gebruiken van hen zodat alles gewoon door kon gaan. Super!

Kundig en vriendelijk als vanouds

Zoals altijd is mijn auto kundig onder handen genomen met een vriendelijke behandeling als klant en goed advies toe.

Perfect zoals altijd.

Zou niet weten waar ik anders heen zou moeten gaan met een Volvo. Er is er maar één in het land en dat is Garage van West in Uitgeest.

Gewoon goed. Deed zijn best en was duidelijk. Ga zo door.

Komen beloftes na voor een goede prijs

Kennis van zaken, geen verrassingen, non-nonse mentaliteit en meedenken als het moet.

Betrokken en klantvriendelijk

Ik ben hier al 15 jaar klant en de mensen van Garage van West zijn altijd zeer betrokken, transparant en klantvriendelijk. Ze doen hun werk goed en vinden mij als klant duidelijk heel belangrijk.

Weer zeer tevreden!

Garage van West kijkt verder dan het lukraak vervangen van defecte onderdelen wat de meeste andere garages doen. Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Wethouder Twaalfhovenstraat 73

1911 HC Uitgeest