Aardig en profesionneel

Flexibel en meedenkend, niet afrafellen maar kwaliteit.

Heerlijk bedrijf. Liefhebbers van Volvo's

Top.

Doelgericht, kundig, kennis van zaken en snel. Top!!

Ik zou altijd mn Volvo hier heen brengen.

ik werd door het personeel goed en vlot geholpen

Doen wat ze beloven voor een goede prijs

Erg goed bij herhaling. Aardige mensen.

Flexibel en betrouwbaar.

Idem

Top.

Al jaren kom ik hier voor raad en daad. Altijd vriendelijk geholpen.

Goede garage

Onze ervaringen met de garage zijn goed! Klantvriendelijk, behulpzaam en goed!

Gewoon goed

Garage zoals het hoort te zijn, liefde voor het vak, vakkundig en eerlijk.

Snel en vakkundig geholpen

Zoals altijd snel een afspraak kunnen maken, vervolgens was het probleem snel gevonden en gerepareerd. Goede en vakkundige service.

Duidelijk + vriendelijk

geweldige service! Bij uitloop nog voorzien van eten en drinken!

Op dit adres krijgt u eerlijke en betrouwbare service, geleverd door bevlogen en kundige mensen.

De beste keuze voor onze youngtimer Volvo 940

Onze Volvo 940 is nu enige tijd in onderhoud bij Fa van West na eerst een aantal jaren in onderhoud te zijn geweest bij een andere 'specialist'. Daar liepen we op een dood spoor m.b.t. het oplossen van een storing in ons ABS systeem. Dit was te moeilijk voor hun bij zo'n oude auto bleek. Geen enkel probleem voor van West. In een handomdraai opgelost zonder dat de rekening hoog opliep. Bij van West denken ze ook i.r.t. het onderhoud aan onze portemonnee, en investeren ze daarmee zelf in een eerlijke lange termijn relatie met hun klanten. Wij zijn blij met van West, ze hebben in twee jaar ons vertrouwen gewonnen.

Behulpzaam, vriendelijk.

Snel tijd voor mn auto. Vriendelijke, meedenkende service.

Lekker snel geregeld en fantastische service! Het adres voor camperonderhoud!

Vakmensen met een eerlijk advies!

Je weet waar je aan toe bent, je wordt keurig behandeld en weer waar je aan toe bent.

Prima garage betrouwbaar.

Goede uitleg wat er met de auto gedaan is. Komen afspraken na, goede prijzen/tarieven. Net zo betrouwbaar als het merk.

prima geholpen en netjes gemonteerd

Kan altijd snel terecht en de service is van goede kwaliteit

Volvo

Helemaal klassiek onderlegd

Informeel en prima service

Informeel, prima service, vakkennis en redelijke prijzen.

Ik vertrok

Blij gestemd. Hans Visser

Goede garage!

Reeds 3 jaar een tevreden klant; veel specifieke kennis van Volvo, snelle service en prettige sfeer!

Ongeëvenaard

Zoals altijd staat Garage van West direct klaar om ons te helpen: behulpzaam, snel, efficient, kundig en altijd met humor en dat alles voor een prima prijs! Waar vind je dat nog vandaag de dag?

Fijn persoonlijk geholpen , goede service en koffie . Mijn auto rijdt weer als een zonnetje

Wethouder Twaalfhovenstraat 73

1911 HC Uitgeest