Vakkundig, eerlijk en betrouwbaar!!

Onze reparatie is herstelt. Fijn dat er gedacht wordt aan recyclen van 2e handsonderdelen. Scheelt in de portemonnee en 't milieu. Hartelijk dank, we kunnen nu op vakantie gaan en daarna komen we terug voor de stuurkogel. Vriendelijk groet, Rik en Yvon

Ik kreeg waar ik om gevraagd had.

Had al eerder goede ervaringen met de zorg die aan mijn Volvo besteed was. Ik kijk altijd mijn ogen uit naar wat er in de werkplaats onder handen ie. Veel oudere modellen en overeenkomstige techniek. Dat bracht mij ertoe, onze VW bus ui 1988 ook ter kontrole aan te beiden. En waarachtig; een goed advies gekregen, in plaats van "nee dat kunnen we niet, want te oud. Dus hulde, dames en heren Garage van West

De Volvo specialist

Werd keurig gebeld met opgave van de kosten en snel gerepareerd

is mijn 1e keer bij hun. prima gevoel

dit was mijn 1e ervaring met deze garage. Aanbevolen bij verkoper van mijn Volvo auto, die ik in Drente had gekocht. Helaas bleek, nadat ik de auto had opgehaald voor een reparatie, deze na ca 10 km terug te gaan in snelheid. Gebeld en binnen 30 minuten 2 mensen van de garage bij mijn auto aangekomen. check uitgevoerd met software en daarna zonder probleem mijn weg kunnen vervolgen. Toeval? Kan gebeuren en prima opgelost

Zeer klantvriendelijk en goede monteurs

Ik kom hier jaarlijks voor een autobeurt en apk. Vriendelijke mensen en ze denken goed mee als er keuzes gemaakt moeten worden. Word altijd snel en goed geholpen. Nu heb ik geen Volvo meer maar ook mijn Renault kunnen ze met gemak aan. Voor mij een blijvertje dus.

Ter zake kundig en snel.

Goed werk verricht aan de Amazon. Rijdt weer als een trein. En je kunt altijd raad vragen.

Tevreden

No nonsens benadering werkt prima

Snel en goed met overleg vooraf.

Zeer snelle service

Volvo V70 uit 2006. Helaas bleek de eerder vervangen accu niet voldoende om het accuspanningslampje te laten doven. Om niet het risico te lopen weer langs de kant van de weg te komen staan, direct na het weekend in de vroege ochtend, zonder afspraak, naar garage van West gereden. Daar verteld wat er mogelijk mis was. Dezelfde dag nog werd netjes de definitieve diagnose met mij gedeeld, evenals de kosten. Na de vervanging van de dynamo en de nokkenassensor kon ik de auto binnen 2 dagen weer ophalen. Super service!

Uitstekende service tegen een redelijke prijs

Garage komt afspraken na en zorgt ervoor dat auto’s langblijven lopen

Geweldige service

Ondanks dat wij in Berlijn wonen, zijn we voor het onderhoud van onze Volvo naar garage van West gekomen. Waar men zich in Berlijn geen raad wist met een probleem met de nokasversteller, werd het bij garage van West als een vanzelfsprekendheid vakkundig opgelost. Dat alles tegen een zeer scherpe prijs en uitmuntende service. Garage van West is een absolute aanraden!

duidelijke communicatie, klantgericht

het is fijn dat er ook tijsdens de reparatie overlegd wordt waar nodig.

Deskundig behulpzaam vriendelijk

Ze hebben er echt verstand van, denken met je mee, zijn flexibel en vriendelijk tegen een alleszins redelijk tarief

Eerlijk advies, relevante prijs, snelle en goeie service.

Mijn Volvo V50 voor een reparatie, onderhoud en APK bij garage Van West gebracht. De ervaring, passie en kennis waar de monteurs mee werken is geweldig! Ik heb advies gekregen hoe ik mijn auto beter kan gebruiken en dus minder snel versleten onderdelen heb.

heel fijn

door de persoonlijke benadering en het langdurig zorgen voor de veiligheid en kwaliteit aan de auto, een vertrouwd gevoel.

De beste VOLVO garage in Noord Holland

Een garage vol vakmannen die je met raad en daad bij staan. Altijd eerlijk advies over uit te voeren reparaties. Top garage, een absolute aanrader

Altijd solide vakwerk

Glashelder in overleg en geen verrassingen naderhand. Top garage

Prima, kundig en eerlijk

Aardige man die Pépé. Mijn 142 laten nakijken en ondanks dat er veel te doen was, de volgende dag klaar. Kundige man en eerlijk over de auto. De factuur was vrij hoog, maar dat is nou eenmaal zo met veel manuren. Ik sta ook niet gratis te werken.

Super strak, goed en gezellig!

Bij Garage van West ben ik al meer dan 25 jaar lang klant! Altijd betrouwbaar, snel en super deskundig!

Prima, wat een service

Niets om op aan te merken,gewoon prima

vriendelijk en "gezellig"

Men weet waar men over praat

Al 22 jaar klant heel vriendelijk en deskundig

Topgarage . Eerlijk , altijd in overleg , altijd kun je bellen om raad en de prijs is marktconform en kloppend bij hun expertise en ervaring . Een echte aanrader .

Prettig professioneel met passie voor Volvo’s

Onze 144S (1970) is helemaal nagekeken en verbeterd. De flinke klus is zorgvuldig uitgevoerd door het team van Van West met aandacht, kennis en liefde voor de auto. De auto voelt 20 jaar jonger en is klaar voor nog eens 50 jaar.

altijd geweldig

vooral de altijd positieve instelling is geweldig. iedereen heeft altijd goede zin.

Eentonig, elke keer weer zeer tevreden.

Eentonig, elke keer weer zeer tevreden. Geven duidelijk aan wat er gebeuren moet en wat dat gaat kosten. Zoeken bovendien altijd naar mogelijk voordeligste oplossing voor problemen, (die er overigens bij onze Volvo zelden zijn).

Wethouder Twaalfhovenstraat 73

1911 HC Uitgeest