top service - top kwaliteit

Zeer deskundige vakmensen, altijd bereid om te kijken of ze je ter plekke kunnen helpen, en als je een afspraak moet maken is je auto vrijwel zeker op de afgesproken dag ook klaar. Prijs kwaliteit verhouding is ook dik in orde.

Top dat ik zo snel geholpen kon worden

Het is een drukke tijd en ik kon snel terecht, ze hebben ook nog andere acute dingen kunnen oppakken zodat ik weer helemaal mobiel ben. Een minpuntje, ik had gevraagd om de wintervoorbanden te balanceren, maar dat was vergeten. Verder heel aardige en behulpzame mensen.

Supersnelle bandenwissel

Snelle service

uitstekend

hulpvaardig en snel in kennis wat er mis is.

professioneel en no-nonsense

Ik kom hier al jaren met volle tevredenheid. Garage Van West is eerlijk, deskundig en denkt écht met je mee. Ze zoeken niet naar maximaal rendement, maar naar de beste oplossing voor de klant. Wanneer nodig gebruiken ze hoogwaardige aftermarket-onderdelen. Betrouwbaar, transparant en gewoon een garage die je kunt vertrouwen.

Wederom goede service

Dienstverlenend, goede prijs en echte Volvo liefhebbers

Erg behulpzaam in geval van onverwachte omstandigheden.

Bijzonder behulpzame en meedenkende mensen in een prettige relatie klant-bedrijf.

Snel en deskundig

Snelle en deskundige service

Zoals altijd - perfect!

Wij komen al jaren bij van West en de service is altijd perfect! Hier wordt nog echt gerepareerd ipv meteen vervangen! Alles met een lach en een schappelijke prijs!

Zeer klantvriendelijk met een groot technisch oor voor problemen van klanten.

Buitengewoon technische medewerjers en flexibel.

Topservice en vakmensen.

Vakmensen, die ook service verlenen.

Zeer snel geholpen

Ondanks grote drukte werden mijn knipperlichten zonder afspraak gerepareerd

Snelle service

Leenauto zeer handig en zeer professionele garage

Als altijd deskundig, handig en vriendelijk!

Als altijd deskundig, handig en vriendelijk!

gewoon heel goed

Mijn auto ging opeens hevig trillen op de snelweg bij de 100 km per uur. Dus naar van West gegaan om te kijken waar het probleem vandaan kwam. Ondanks dat ze het druk hadden toch gelijk geholpen en bleek dat de semsbout rechtsvoor los gegaan was. Gelijk geholpen en ik kon er op zelfs op wachten. Goede service en een goede prijs

Echt super vakmannen

Distributie en Voorruit vernieuwd. Vak manschap van Volvo garage mannen. Heel tevreden.

Kom all jaren bij hun. Zijn toppers

Zeer kundig!!

Zij lossen alle Volvo reparaties vakkundig op en zijn ook heel sympathiek!!

Ku met passie voor auto’s

Professioneel team met hart voor de zaak. Ze kennen je bij naam en weten precies welke auto’s je hebt en de historie daarvan bij hen. Ze helpen je graag en doen dat goed voor een eerlijke prijs. Goede garage!

geweldige service

Garage van West is zonder twijfel de beste garage van het land. Ik ben er al 24 jaar klant en ik heb nog nooit gedoe gehad. Ik word altijd goed geholpen. Ik kan voor een akkefietje altijd even tussendoor. Zij kijken altijd verder dan nodig, waardoor de veiligheid gegarandeerd is. En dat alles voor een heel schappelijk tarief.

Vakkundig

Vakkundig en snel

Topservice & sympathiek

Altijd betrouwbaar en concreet. Heel blij met de service en kwaliteit

Gastvrij en transparant

Hele sympathieke mensen, en ze doen goed werk, van motorisch tot laswerk.

prima service!

Goed advies nieuwe banden voor de 240. En binnen een paar uur gefixt.

Snel, goed en transparant

Super happy