Filters

10

Perfect zeker aan te bevelen

Lex heeft mij, ondanks mijn onzekerheid en zenuwen, ontzettend goed begeleid tijdens de lessen. Het is Lex gelukt om ondanks mijn onzekerheid en slechte eerdere ervaringen mij deskundig dan ik zelf had bedacht te begeleiden naar het slagen voor mijn rijexamen. Lex is geduldig, met humor als dat kan en serieus als dat moet. Ik moest even wachten voordat ik aan de beurt was om te beginnen met lessen bij Lex maar dat was het dubbel en dwars waard. Bedankt Lex, je hebt mijn vertrouwen verhoogd en mij verder gebracht in wat ik in werkelijkheid kon bereiken. Bedankt voor je geduld, maar ook soms om wat harder tegen me te zijn om zodoende verder te komen. De moeite waard om Lex te nemen als instructeur. De rijlessen bij Lex heb ik als heel fijn ervaren. Hij is heel geduldig en ontspannen en dat zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ik heb veel van hem geleerd en ik voel me nu zeker genoeg om in mijn eentje de weg op te gaan! Lex, bedankt voor alles! Ik ga je heel erg missen vooral de gesprekken en je grapjes. Rinia

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede lessen in een keer Geslaagd!

Goeie lessen, lex heeft veel geduld en is erg duidelijk. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mijn ervaring met Lex van der Steen is zeer goed een super fijne rijdocent die echt heel veel van zijn vak weet. Lex is zelf een super fijn persoon om mee te werken hij is rustig hij neemt de tijd en hij geeft je een goed gevoel als er wat fout gaat. Al met al een hele goeie rijschool en zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Dankzij Lex heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Lex, ontzettend bedankt voor alle goede en duidelijke rijlessen! Autorijschool Lex van der Steen is zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Hele rustige vriendelijke man die mij alle kneepjes van het vak heeft geleerd en mij zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik raad Lex zeker aan als rij instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige, prettige en leerzame rijlessen

Met Lex leer je op een prettige manier alle kneepjes van het rijden. Bovendien is het een gezellig man waar je ook leuke gesprekken mee kan hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste rijschool!

Deze rijschool is super, Lex heeft erg veel geduld en zorgt ervoor dat je leert rijden als een van de beste! Ik ben in 1 keer geslaagd en heb mijn lessen altijd als leuk ervaren! Lex is zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool en een top rij instructeur!!

Lex heeft super veel geduld en vind het geen probleem om iets meerdere keren uit te leggen. Ik vond het erg leuk om bij lex mijn rijbewijs te kunnen halen door hem heb ik meer zelf vertrouwen gekregen en daardoor ben ik in 1 keer geslaagd!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijinstructeur

Ik heb de rijlessen bij Lex als zeer prettig ervaren. Hij communiceert altijd duidelijk, is altijd op tijd en als een afspraak niet door kan gaan laat hij dat op tijd weten. Prettig is dat hij tijdens de lessen rust uitstraalt waardoor er altijd een ontspannen sfeer hangt in de auto. Daardoor kon ik mij goed concentreren op het rijden. Hij weet wanneer je klaar bent voor je tussentijdse toets en je examen. De tussentijdse is zeker een aanrader. Hierdoor weet je hoe het er ongeveer aan toe gaat bij een examen. Heb mijn tussentijdse toets en examen in 1 keer gehaald binnen 30 lessen. Bedankt Lex voor de goede lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Lex is een super goede rij instructeur die eerlijk tegen je is en het je allemaal echt goed leert raadt het zeker aan om bij deze school te lessen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool met zeer kundige begeleiding

Bij Lex is rijden zeer prettig, omdat hij alles netjes en duidelijk uitlegt, hij is geduldig en leert je de valkuilen die je bij het examen kan krijgen. Administratief ook alles goed geregeld en komt op tijd op de afspraken. Hij begeleidt je kundig tijdens je lessen en leert je alle onderdelen die nodig zijn voor je examen om zo te kunnen slagen voor je rijbewijs. Kortom topinstructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool, in 1 keer geslaagd!

Lex is een hele aardige rijinstructeur die er voor gaat zorgen dat je het rijden goed onder de knie krijgt. Met uitdagende routes, duidelijke uitleg en instructies en opbouwende kritiek stoomt hij je optimaal voor het rijexamen voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool

Door de rijlessen in de examenroutes was ik erg goed voorbereid voor het examen waardoor ik in één keer geslaagd ben. Zeker een aanrader om je lessen bij Lex te volgen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

De rijlessen bij Lex zijn hun geld helemaal waard. Het is niet alleen een goede voorbereiding op je examen, maar ook om daarna met zelfvertrouwen zelf de weg op te gaan. De tekst 'Een goede rijopleiding is duur, een slechte rijopleiding is duurder.' op de site komt volledig tot zijn recht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Je word hier alles geleerd op een hoge standaard. Lex is heel aardig en stopt alleen als je je rijbewijs hebt gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede instructeur en een flexibele rijschool.

Lex is een hele fijne instructeur, ik heb me geen moment onveilig gevoelt in de auto. Je kan flexibel je lessen inplannen en Lex staat altijd op tijd voor de deur. Je rijd leuke en uitdagende ritjes waarbij je verschillende obstakels tegenkomt, daardoor krijg je bij veel verkeersomstandigheden ervaringen voor de toekomst. Ook weet je bij Lex waar je aan toe bent, als het minder goed gaat krijg je dat echt wel te horen en als het goed gaat ook. Je krijgt dus geen valse hoop voor een examen. Lex is zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool!

Ik ben heel tevreden over de rijlessen die ik bij Lex heb gevolgd. Je rijdt heel veel examen routes, hij geeft duidelijke kritiek en past zich aan jou aan. Lex zal je echt leren hoe je moet autorijden zodat je je bij je examen zeker voelt over je vaardigheden en de kans groot is dat je meteen slaagt

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Een enorm fijne en flexibele rijschool. De instructeur geeft duidelijke instructies en zorgt voor comfortabele en leerzame lessen. Rijbewijs in één keer gehaald, dankzij de prettige les-ervaringen. Absoluut een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Ik heb zelf bij Lex lessen genomen en ik was zoals de meesten enorm gespannen. Alles werd duidelijk doorgenomen en de spanning was al snel weg. Ik heb hierna alleen nog maar fijne lessen gehad. Lex was ook erg makkelijk met de veranderingen van mijn schooluren. Al met al een goede rijschool! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig

Mijn rijlessen zijn allen uitstekend voorlopen. Een grote aanleiding is dat de rijinstructeur ten alle tijden rustig is en heel kalm verteld wat en goed/fout is gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leervol

Het is super handig dat je bij deze rijschool veel routes rijdt die op het examen worden gereden. Hierdoor kan je, je hierop goed voorbereiden. Verder is Lex is een heel goede rijinstructeur die je snel dingen aanleert en niet snel boos word als je een foutje maakt (of twee).

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Lex legt alles duidelijk uit en ik voelde me altijd relaxed en op me gemak Me Rijbewijs in 1 keer gehaald!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool.

Prettige rij instructeur. Geeft goed les. Mijn zoon is in één keer geslaagd na goed voorbereid te zijn door Lex. Hartelijk dank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele goede lessen waardoor je in 1 keer slaagt!

Ik heb mijn rijlessen als heel erg fijn ervaren. Vanaf mijn aller eerste rijles voelde ik mij heel erg op mijn gemak en dat gevoel is alle lessen blijven hangen. Ik heb na 30 lessen mijn tussentijdse toets gedaan waardoor ik mijn vrijstellingen gekregen had, en 2/3 weekjes later had ik mijn examen en ben ik in 1 keer geslaagd. Ik wil Lex erg bedanken voor het geduld dat hij heeft tijdens de lessen en het vertrouwen dat hij al die tijd in mij gehad heeft. Ik heb geen enkele les het gevoel gehad dat ik niets geleerd had, hele goede ervaringen dus.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne opleiding bij Lex, in één keer geslaagd!

Ik ben in het najaar van 2018 begonnen met rijlessen bij Lex van der Steen. Ik heb ongeveer 30 lessen gehad tot mijn tussentijdse toets en deze had ik met succes voltooid. Met een vrijstelling voor de bijzondere verlichtingen was ik twee weken later geslaagd voor mijn rijbewijs B. Lex neemt veel tijd voor de leerling en weet wanneer de juiste tijd is om examen te doen. Lex is een fijne rij-instructeur en laat jou veel rijden en brengt aandacht aan de verbeterpunten en tips. Fijne ervaring als je het mij vraagt en zeker aan te raden! Roderick.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd