Perfect zeker aan te bevelen
Lex heeft mij, ondanks mijn onzekerheid en zenuwen, ontzettend goed begeleid tijdens de lessen.
Het is Lex gelukt om ondanks mijn onzekerheid en slechte eerdere ervaringen mij deskundig dan ik zelf had bedacht te begeleiden naar het slagen voor mijn rijexamen. Lex is geduldig, met humor als dat kan en serieus als dat moet. Ik moest even wachten voordat ik aan de beurt was om te beginnen met lessen bij Lex maar dat was het dubbel en dwars waard.
Bedankt Lex, je hebt mijn vertrouwen verhoogd en mij verder gebracht in wat ik in werkelijkheid kon bereiken. Bedankt voor je geduld, maar ook soms om wat harder tegen me te zijn om zodoende verder te komen. De moeite waard om Lex te nemen als instructeur.
De rijlessen bij Lex heb ik als heel fijn ervaren. Hij is heel geduldig en ontspannen en dat zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ik heb veel van hem geleerd en ik voel me nu zeker genoeg om in mijn eentje de weg op te gaan! Lex, bedankt voor alles! Ik ga je heel erg missen vooral de gesprekken en je grapjes.
Rinia