Filters

10

Rustig, aardig, leerzaam

Ik vond het heel fijn om te lessen bij Lex, hij was altijd rustig en liet mij al snel veel zelfstandig doen waardoor ik het goed kon leren. Hij gaf ook duidelijk aan wat ik moest verbeteren als er iets niet goed ging, de lessen waren dus erg leerzaam. Lex kon ook nog examenplekjes binnen een maand vinden, wat erg fijn was om precies te kunnen afrijden wanneer ik daar aan toe was. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne rijlessen!

De lessen van 1 1/2 uur, vond ik erg prettig omdat je dan toch wat meer leert. Ook werd er duidelijk gekeken naar verbeterpunten om zo in een keer te slagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Dankzij Lex zijn geduld, expertise en begeleiding heb ik mijn rijbewijs gehaald. Lex heeft mij altijd aangemoedigd, zelfs als ik onzeker was, en heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden. De rijlessen waar leerzaam, maar zeker ook gezellig! Hartelijk dank voor alles Lex!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam en gezellig

De lessen hadden een ontspannen sfeer en elke les was weer erg leerzaam, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer inzichtelijk en doelgerichte lessen

In het begin ging alles heel snel. Lex wist precies hoe hij alle onderdelen/doelen moest introduceren waardoor ik de basis al snel onder de knie had. Ook stelde hij mij op gemak als iets niet meteen goed ging. De lessen waren zowel leerzaam als gezellig. Hij geeft handige tips en neemt de tijd voor zijn leerlingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijlessen

Ik heb bij Lex hele goede fijne rijlessen gehad. Omdat Lex rustig naast je zit ben je zelf ook rustig. Super fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een eerlijke rijschool van topklasse.

Ik heb een verleden met rijexamens en het ging niet altijd vlot. Dit keer op examen met rijschool lex van der steen en in 1 keer gehaald bij lex. Lex heeft veel ervaring en dat merk je, altijd duidelijke afspraken en goede tips. Ik ben enorm blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste van Almere

Aardige, rustige man. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed!

Leuke lessen en in 1 keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
9

super goede rijinstructeur

geeft rustig uitleg en vind het niet erg als iets fout gaat, als je t maar oplost. erg aardig en kan goed rijles geven. veel geleerd en bij alles in 1x geslaagd door hem.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top!! Fijne en duidelijke uitleg!

Ik heb een top ervaring gehad bij de rijschool. Lex legt duidelijk en fijn uit, ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en goede rij instructeur

Hele fijne en leerzame lessen gehad

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige instructeur

Op mijn 44ste begonnen met autolessen. Beter laat dan nooit zeg ik dan maar. Proefles bij lex van der steen gedaan en voelde me direct op mijn gemak. Lex is kalm en rustig in zijn uitleg, geeft goede feedback waar je ook echt wat mee kan. Zeer vriendelijk en altijd op tijd!! Door zijn manier van lesgeven heb ik zowel mijn tussentijdse toets als mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald. Beveel lex dan ook echt bij iedereen aan, zeker ook bij personen met faalangst of die onzeker zijn over zichzelf.

 • Aanbevelen? Ja
10

super!

Lex is een super geduldige en ervaren instructeur die duidelijke en gerichte uitleg geeft. Ook veel duidelijkheid over hoe het examen er uit komt te zien en wat te verwachten om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het afrijden. Verder zorgt Lex er ook voor dat ik me zo veel mogelijk op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Al met al zeker aan te raden bij hem te gaan rijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met de rijlessen. Lex communiceerde helder en de lessen waren goed georganiseerd en altijd uitdagend. Dankzij zijn begeleiding ben ik in één keer geslaagd. Ik zou deze rijschool zeker aanraden aan anderen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, geduldige en gezellige rijinstructeur

Ik heb mijn rijlessen met Lex als zeer positief ervaren! Lex weet duidelijke en kritische feedback te geven en nam dan ook altijd de tijd om dingen rustig uit te leggen als ik ergens niet uitkwam. Elke les koos hij weer een uitdagende route waarbij hij situaties opzocht waarmee ik moeite had, zodat ik het rijden sneller onder de knie kreeg. Ook als ik iets opnieuw wilde oefenen, hield hij daar altijd rekening mee. Daarnaast kon ik altijd gezellig met kletsen en was het nooit saai. Ik ben door Lex in een keer geslaagd, ik zou hem daarom ook zeker aanraden als rijinstructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie ervaring !

Ik heb een hele prettige rij ervaring bij Lex gehad. Ik was een erg onzekere leerling maar door lex ben ik daar doorheen gekomen ! Lex had altijd weer uitdagende en leerzame rij lessen waar ik erg dankbaar voor ben. Ik voelde me erg prettig bij lex er was altijd ruimte voor wat persoonlijke gesprekken wat ik zelf super fijn vond. Lex is zeker een aanrader om bij te gaan lessen!! Ben in één keer geslaagd dankzij hem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar, rustig en vol humor

Mijn ervaring met Lex is heel positief. Ik was een wat angstige leerling maar Lex blijft ten alle tijden rustig, en doet gerust dingen 100 keer over als dit nodig is. Daarnaast weet hij je toch altijd weer uit te dagen zodat je blijft leren. Lex is altijd op de minuut op tijd, is nooit ziek en is een betrouwbare rij instructeur. Er is altijd ruimte voor persoonlijke gesprekken en leuke humorvolle conversaties. Ik heb gelachen, gehuild maar het bovenal erg gezellig en vertrouwd gehad bij Lex in de auto. Ik raad het zeker aan om bij Lex te lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool met een prettige instructeur

De lessen bij Lex van der Steen waren fijn, je kreeg goede feedback op het handelen tijdens de lessen. Naast het feit dat Lex er voor gezorgd heeft dat ik in één keer geslaagd ben, is het ook een gezellig man om samen mee in de auto te zitten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Altijd leervolle lessen gehad.

De begeleiding die ik van Lex heb gehad is altijd goed bevallen bij mij. Hij is altijd rustig gebleven en maakt gezellig een babbeltje. Hij kijkt vanuit de ogen van een examinator. Wat fijn is als je bijna gaat afrijden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Kim. Zeg het voort😊

10

Fantastische rijschool

Lex van der Steen is een man met liefde voor het vak. Hij legt alles op een rustige en een duidelijke manier uit, maar ook wijst hij duidelijk op de punten wat beter kan. Hierdoor krijg je het auto rijden al snel onder de knie!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Ryan.

10

Hij is een top rij instructeur!

Lex is een goeie rij instructeur en hij legt alles goed uit , hij doet echt zijn best om met alles te helpen , hij vertelt heel veel en legt alles rustig en duidelijk uit. Ik ben ik 1 x geslaagd voor mijn praktijk examen met dank aan Lex !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Eveline

10

Uitstekend;!

Lex geeft op een fijne manier rijles! Lex geeft duidelijke uitleg! Ik heb een hele fijne tijd met Lex gehad. Ik heb met plezier alle rijlessen gehad! Lex is ook een persoon die zich aan jou aanpast waardoor je fijn met hem kan kletsen en rijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed kritisch en gezellig

In mijn beleving is lex een goeie kritische rij instructeur. Hij wijst je op de punten die je kan verbeteren, is lekker direct en weet wat hij doet. Ook kan je lekker makkelijk praten met hem en als je even wil concentreren heeft hij dat ook door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke lessen met feedback waar je wat aan hebt, in een vriendelijke omgeving

Lex is een zeer vriendelijke instructeur die duidelijke uitleg geeft en heel geduldig is. Naast dat het door zijn instructies mij gelukt is om in één keer te slagen, is dit ook op een manier gedaan waardoor je een veilige en sociale rijstijl ontwikkelt.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Kuifjestraat 18

1336 MH Almere

06 508 063 69

[email protected]

Over Autorijschool Lex van der Steen

Bij Autorijschool Lex van der Steen staat de persoonlijke benadering en jouw leerproces centraal, met als doel om jou op een veilige en zelfstandige manier de weg op te laten gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.