4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen door dhr. van Kloek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Drent & Kloek had voor mij de perfecte auto binnen mijn budget. De auto was bij hen in onderhoud geweest, ze kende alle ins and outs van de auto en het rijgedrag van de voormalige eigenaar. Kreeg de auto mee zonder gedoe om een proefrit te maken. Twee dagen na aankoop stond de auto gereed zonder al teveel administratieve rompslomp. Met een goed gevoel weggereden, met in het achterhoofd dat,- indien er iets zou zijn-, ik altijd even langs mag komen. Vooralsnog geen problemen en nog steeds erg tevreden met de aankoop. Na een aantal weken nog keurig een telefoontje gekregen of de auto bevalt, dus men heeft eveneens oog voor after sales. Complimenten. Na zeer slechte ervaringen met andere autobedrijven is Drent & Kloek een verademing gebleken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een tweedehand porsche cayenne gekocht. We kregen een eerlijk verhaal waarbij de positieve kanten maar ook de reparaties die eraan zaten te komen werden benoemd. Verder hebben we van het bedrijf een garage in de buurt gekregen Gespecialiseerd in porsche maar niet met porsche prijzen. Kortom wij zijn blij met onze auto en zeer tevreden over Drent en Kloek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

allemaal goed geregeld, mooie aanbod van auto\'s

Goede zaak ,klant vriendelijk,goede servicey

4 sterren: goede service, goed behandeld

recent een gebruikte auto gekocht,zag er super netjes uit!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie auto\'s, niet al te oud, interieur nog mooi, nemen de tijd voor je.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Alles is bespreekbaar zonder dat dit direct extra hoeft te kosten. Service op bijzonder hoog peil.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hartelijke ontvangst door ralph hij heeft ons goed advies gegeven over de aankoop van onze audi a4 cabrio. de sfeer is ongedwongen en over de aankoopprijs en de inruil, een volkswagen new beatle waren we het snel eens. moeten tijdens de garantie nog wat dingetjes geregeld worden maar daar verwacht ik geen problemen mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als zeer prettig ervaren.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf. Duidelijke afspraken, goed advies door ervaren mensen met technische kennis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, die extra service geeft. Geen poespas in gesprek maar duidelijkheid. We kregen bij de aanschaf van onze auto 2 nieuwe banden en een volle tank, zonder dat dit werd doorberekend en konden de auto de volgende dag, nadat de deal was gesloten, al helemaal rijklaar ophalen. Men deed hier niet moeilijk over en hadden begrip voor het feit dat wij, door ons werk, anders pas een week later de auto hadden. De auto rijdt als een zonnetje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zoon was opzoek naar een Golf fti en via goede recensie op internet kwamen we uit bij Drent & Kloek. Daar stond de droomauto voor hem, na goed en redelijke onderhandeling hebben we de auto gekocht. Er stond ook een zeer mooie Audi A6 automaat met weinig km op de teller die mij wel aansprak en die door Ralf ( mede-eigenaar ) werd aangeprezen. Doordat ik wel vertrouwen in dit bedrijf had en een goede prijs voor mijn Opel Insignia kreeg heb ik de A6 gekocht. Wij zijn correct behandeld en hebben er vertrouwen in dat dit in de toekomst ook zo zal zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net bedrijf mooie auto\'s! En fijn geholpen met de aankoop van mij huidige auto Plus punt is de openheid en eerlijkheid van het bedrijf over de auto\'s.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In december 2012 hebben een mooie peugeot 206 CC gekocht bij de heren Drent en Kloek. De auto werd zeer netjes afgeleverd en alle afspraken die we hadden gemaakt werden nagekomen. Net voor onze BOVAG garantie afliep ging de katalysator kapot. Dit is naar alle tevredenheid netjes opgelost en dat noemen we service. Ik hou de site zeker in de gaten omdat de auto\'s die ze hebben er zeer netjes bijstaan. Je weet maar nooit als er weer eens zaken moet worden gedaan. Met vriendelijke groet, Peer

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doordat er een leuke wagen buiten stond ben ik met Ralf Kloek in gesprek gekomen en is er een gesprek ontstaan waaruit uiteindelijk de aanschaf van een bijna nieuwe auto is voort gekomen. Een auto die absoluut niet op mijn verlanglijstje stond,maar door deskundig advies en een stuk vertrouwen wat er ontstond is de koop tot stand gekomen. Vertrouwen welke maar weer eens bevestigd is,door op hun kosten een spiegelkap te spuiten,een kleine schade die wij allemaal niet gezien hadden,een reserve sleutel en een nieuw instructieboekje te leveren. Verder heb ik er alle vertrouwen in dat ik in de toekomst absolute service zal krijgen. Ik kan U Drent & Kloek van harte aan bevelen. Bedrijven die Service en een goede prijs/kwaliteit verhouding in hun vaandel hebben staan zullen altijd blijven bestaan!!!!!!! Met vriendelijke groeten Piet Langendijk

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lang gezocht naar mijn droom, audi A4 Cabriolet. Uiteindelijk gevonden bij Drent en Kloek.Een mooie diepblauwe met blauwe kap en leer. Mijn vrouw heeft de doorslag gegeven, het is inderdaad een plaatje. Alle boekjes, rekeningen KM standen etc.. was allemaal voorhanden en verklaarbaar! Tijdens de afnamecontrole bleek het dak (doek) los te zitten van het raam. Drent en Kloek kozen voor de lange termijn oplossing, een nieuwe kap!!. Lijmen was geen optie. Kosteloos een nieuwe kap gekregen!!.Dit vind ik echt top, uit eigen initiatief gewoon even een nieuw dak, hiermee kan ik weer jaren vooruit. Nog een ding dan, deskundigheid (mn de garagemonteur, zo zie je ze niet vaak meer) is ook klasse

Goed bedrijf!

Schouwenaarsstraat 1