Beslist geen opdringerige verkoop praatjes , aardige mensen , goede service , dik tevreden .!
Dit zijn tweedehands autoverkopers die geen moment doen denken aan het stereotype tweedehands autoverkopers! Authentieke mensen, reëel en vriendelijk, zonder kapsones, foefjes of gladde praatjes. Ik heb voor een eerlijke prijs een mooie auto gekocht, en een eerlijke inruil gekregen voor mijn oude. Van harte aanbevolen. Ze hebben ook nog lekkere koffie, en dat mag in autoland toch ook een unicum heten!
Prettige ontvangst. Mooie MB c180 cgi aangeschaft. De auto was keurig gepoetst, volgetankt en we kregen een mooi bos bloemen. Prettige verkoper ( dhr. Drent)
Vriendelijke ontvangst. Vriendelijke verkoper (Jaap Drent. Aangenaam (verkoop)gesprek. Mooie BMW 318i Exe gekocht. Vriendelijke collega (Ralph Kloek. Vriendelijke garage-medewerkers. Leuke contacten na aankoop. Zeer zeker aan te bevelen.
Via internet een schitterende Audi A6 bij Drent en Kloek gevonden en gekocht. De auto voldeed volkomen aan de verwachting en hr Drent heeft niets aan het toeval over gelaten mbt de aflevering. Ik denk een top auto te hebben gekocht bij een uitstekend bedrijf dat achter zijn product staat
Vriendelijk, eerlijk klantgericht bedrijf
S60 gekocht, stuurpomp niet in orde na een aantal weken...keurig en snel opgelost onder garantie.
Geweldige service, een van de fijnste garages waar ik ooit geweest ben (en dat zijn er nogal wat).
Ontzettend tevreden over het verloop van mijn aankoop. Ik ben vanaf het begin af aan zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Er werd meegedacht en na mijn beslissing om de auto te kopen, werd de auto snel opgeleverd.
Mooie Mercedes slk200 gekocht. Redelijke inruilprijs gekregen voor mijn inruilauto.
Heel positief ervaring met Drent en Kloek. Heb een proefrit gemaakt en kreeg veel infornatie - contact vanaf het begin was prettig, snel en aangenaam. Bediening staat hier hoog in de vandel. Ralph Kloek heeft me heel goed geholpen. Zeker een aanraderr
aankoop van de auto is prima verlopen. Ik Aheb de auto gekocht op basis van telefonische informatie over de staat van de auto. Klopte allemaal toen ik de auto ophaalde. Auto is keurig afgeleverd. Als met al een betrouwbare garage met vriendelijke eigenaars
Kundig en vakbekwaam met passende service
Een professioneel bedrijf. Enthousiaste bediening met kennis van de markt
Afgelopen Vrijdag , een zeer mooie BMW 523I gekocht van Dhr J Drent . zeer goed geholpen , vriendelijk en eerlijk . Echt een aanrader , ik ben eigenlijk nog nooit zo goed geholpen . Bedankt voor het fijne zaken doen . E Zantinga
Goed en netjes bedrijf goede service de verkopers zijn klantvriendelijk zoals het hoort
Zeer tervreden over dit bedrijf Dhr. Jaap Drent heeft mij zeer goed geholpen. Tevreden ik kom uit Heerlen Zuid -Limburg. Beetje late reactie heb auto gekocht op 5 mei 2015. Ik beveel dit bedrijf aan Met vriendelijke groet, AF. Burgwal
Nuchtere en vriendelijke benadering en een mooie selectie auto\'s!
Inmiddels 2e auto gekocht. Doe je alleen als je tevreden bent. Afspraken goed nagekomen. Ook qua service en garantie. Geen discussie. Belangrijk! Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi aanbod met NAP. Zoals het moet zijn.
Duidelijk in afspraken, prettig te woord gestaan, echt lekkere koffie. Onderstaande puntenwaardering is gebaseerd op 2 korte bezoeken.
Wat een mooie en diverse selectie aan auto\'s bij dit bedrijf. De keuze voor de BMW 318i die ik al op het oog had, was na een proefritje snel gemaakt. De heer Drent is een vriendelijke en ervaren vakman en duidelijk een groot autoliefhebber.
zeer prettig zakendoen