Excellent service

Thanks to Milan & all the team

• Would you recommend us? Yes

Garage zoals je verwacht met goede service

Na afspraak snel geholpen

Een auto kopen vol vertrouwen en zonder onzin.

Vriendelijke en transparante communicatie die meteen vertrouwen schept. Met duidelijkheid, enthousiasme en vooral een menselijke maat wordt er zaken gedaan zonder poespas of kleine lettertjes. Ook de service achteraf heeft een zelfde hoog niveau. Het maakt dat je vol vertrouwen en een goed gevoel in een nieuwe auto rijdt. Dat is goud waard.

klantvriendelijk, goede service en ook snel geholpen

zie bovenstaand

Klantgericht, goede service & vakmanschap

Ik heb een half jaar geleden hier mijn “toen” nieuwe BMW gekocht. Na een aantal autobedrijven bezocht te hebben kwam ik bij Drent en Kloek uit. Hier werd ik netjes te woord gestaan, de antwoorden op mijn vragen waren goed technisch onderbouwd en een proefrit werd meteen voor mij geregeld. Het voelde vertrouwd en positief waarop ik de keuze heb gemaakt om de auto aan te schaffen. Tot op de dag geen spijt van. Achteraf had ik nog een vraag, ik kan altijd bij ze terecht een goede service. Ik heb mijn auto nu ook in onderhoud bij hun, goede prijs kwaliteit en plek op kort termijn. Al met al erg tevreden met dit autobedrijf!

Snelle, goede en vrolijke service

Snelle, goede en vrolijke service, flexibel en deskundig, en goeie koffie!

Top bedrijf!!!!

Kom al jaren bij het bedrijf, monteurs zijn kundig en verstaan hun vak zijn altijd vrolijk en geven advies. Milan als Eindstuk is de spil in het web denkt met je mee en kijkt zoekt naar oplossingen

zeer kundig personeel en vriendelijk.

mijn vorige garage was van Baalen...Drent en Kloek heeft het over genomen waar door ik automatisch bij deze garage ging proberen. Er was een kleine serieus opm. van mijn kant en ze zouden de volgende keer hier rekening mee houden. hopelijk kan ik dan.... bij deze garage blijven. Dus wel een aanrader, greetz

Klantvriendelijk en bekwaam personeel

Ik koop hier al ruim 25 jaar mijn auto's. Dat zegt genoeg

Topbedrijf

Behulpzaam en vriendelijk en eerlijk

Begripvolle service.

Ik ervaar de goede service en de prettige omgang met de klant als zeer prettig.

Vriendelijk personeel,

Heel fijn geholpen met veel aandacht voor mijn portemonnee, top! Goede service, bandenspanning controleren wordt meteen gedaan als ik voor de deur sta, heel vriendelijk allemaal, ben er blij mee

Vriendelijk, snel en goed geholpen

Er werd alle tijd voor me genomen en de auto werd geheel volgens afspraak afgeleverd. De prijs is ook redelijk.

Reparatie snel en goed geregeld door Milan

De reparatie is snel en goed geregeld in een dag door Milan

Toppers

Goed geholpen!

Altijd goede service voor een redelijke prijs.

De mensen zijn altijd behulpzaam en bereid om je aan te horen wat jij denkt. En als je met een probleem aan komt rijden proberen ze je altijd even te helpen hoe druk ze het ook hebben.

Prima geholpen, goede kwaliteit en duidelijke en snelle communicatie

Heel mooie Audi A1 gekocht. Fijn dat er ook een eigen werkplaats is zodat er snel gehandeld kan worden en je de auto ook op de brug kan beoordelen. Heldere afleverafspraken gemaakt. Geen gladde verkooppraatjes gewoon duidelijke heldere en prettige communicatie. Bij aflevering 4 nieuwe banden in plaats van 2 nieuwe banden zoals afgesproken was. Perfecte service dus. Erg klantgericht en klantvriendelijk. Dank aan Milan en de rest van het team.

Betrouwbaar en denken met je mee!

Voor ons als auto-analfabeten is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een garage. De jongens van Drent & Kloek zijn eerlijk en denken goed met mee. Heldere uitleg en super goede service voor een eerlijke en transparante prijs.

We zijn goed geholpen, en zeer gastvrij

Heb goed gesprek gehad met verkoper en auto was perfect die ik gekocht heb

Ik zou het adere mensen aanbevelen om bij Drent en Kloek een auto te kopen heb met de tweede keer weer een hele goede ervaring gehad

Goede service en snelle afspraak. Personeel zeer vriendelijk

Auto netjes en vlot geleverd volgens afspraak

Autobedrijf Drent en Kloek heeft ons een zeer nette auto geleverd volgens afspraak.

Professioneel bedrijf, prijs kwaliteit meer dan oké!

Wederom onze auto gebracht voor onderhoud, duidelijkheid en zonder verassingen! Snelle service en zeer betaalbaar.

Ik wordt er altijd goed geholpen. De nieuwe eigenaar komt z’n afspraken altijd na

Zeer fijne zaak, goed en deskundig advies.

Klant vriendelijk, en heeft altijd tijd voor de klant. Deskundige mensen waar je netjes en betrouwbaar wordt geholpen. En heeft hele mooie auto's staan voor de verkoop.

Schouwenaarsstraat 1

1945SW Beverwijk