Kan niet beter

Keurig geholpen

Auto service zeer professioneel uitgevoerd.

Kleine garage met goed en vriendelijk personeel waar je vertrouwd een auto kan kopen.

Wij zijn uitstekend geholpen.

Goed en eerlijk bedrijf !

Al jaren een tevreden klant .aardige mensen prima service .

Zoals de laatste 30 jaar al ; altijd vriendelijk, behulpzaam en prettig en eerlijk geholpen. Dank hiervoor.

Vriendelijk personeel en eerlijk verhaal

Ik ben een pechvogel met auto's, zodanig dat ze mijn telefoontjes met naam opnemen. Maar ze helpen altijd goed, leggen uit wat er aan scheelt, zijn helder in de kosten en doen kleine dingen soms zelfs gratis.

Uitstekende service, lopen niet weg voor problemen.

Na aankoop van mijn bus waren er een aantal problemen die wellicht heel veel geld hadden kunnen kosten. Maar de garage heeft me ontzettend uit de brand geholpen door het probleem te vinden, en op te lossen. Met name Gerrit erg dankbaar, hij loopt niet weg voor problemen maar werkt aan een oplossing. Inmiddels erg veel plezier van m’n bus!

Super goed geholpen met een nieuwe auto. Snel geleverd. Super

Goeie eerlijke garage en goeie service

Nette garage vriendelijke mensen en goeie service

Prettige garage met betrouwbare uitstraling en aardig personeel

Niet naast de deur, maar ik kwam graag twee keer uit Amsterdam naar Kampen. Gerrit altijd bereikbaar, proefrit mogelijk, auto en papieren keurig in orde. Helemaal blij met mijn nieuwe autootje!

Super service

Super garage ,Michel en gerrit,staan meteen voor je klaar ,als je met een probleem komt,,,super service,een echte aanrader,,

Prima geholpen

Goed en snel geholpen. Maar we komen er nu net pas achter dat er geen stoelverwarming in zit. Stond wel bij de opties!!!

Goede ervaring met dit autobedrijf.

Via internet deze garage gevonden. Een garage van no nonsens. Vriendelijke mensen en prettig geholpen. Tijdens de proefrit werd een bijgeluid gehoord, deze werd direct gerepareerd. Een klein minpuntje; de krassen zouden weggepoetst worden, dat is niet gebeurd.

Zeer positief

Vriendelijke ontvangst. Kundige uitleg, proffesioneel. Geen opdringerig verkoopgedrag, wat als prettig door ons is ervaren.

Kwaliteid

Ze doen wat ze beloven.. dus nooit voor mijn een garage

top!!!!

Heb ik toch de leukste cabrio golf hier gekocht, super auto voor een mooie prijs. Ontzettend blij met de auto. is de tweede auto die ik koop bij dit bedrijf. zeer tevreden, vakkundig en betrouwbaar bedrijf.

Goed be handeld

Vakkundig en goed geholpen

Onlangs een auto bij AutoRenz gekocht. Erg goed en vriendelijk geholpen door Gerrit. De afhandeling van mijn ingeruilde auto en nieuwe auto liep vlekkeloos.

Goed werk, keurig op tijd en lekkere koffie

Bandenwissel in overleg ingepland. Op tijd begonnen en op afgesproken tijd gereed. In een keer goed. Tijdens wachten een lekkere bak koffie, krantje, WiFi, enz. Perfect allemaal!

Hartelijk en vakkundig

Klantvriendelijk en goede adviezen. Voor de aanschaf van een automaat 3 x begeiding bij proefrit. I will

Vriendelijk en betrouwbaar

Al 10 jaar lang een zeer tevreden klant door de fijne, vriendelijke, persoonlijke behandeling, betrouwbare service en betaalbare prijzen. Deze week kreeg ik een cadeautje in de vorm van de verwijdering van de groene verf op beide hoeken van mijn voorste bumper. De groene verf zat eerst op een lantaarnpaal. Dankjewel Michel.

Goed geholpen en geadviseerd

Zeer netjes en open bedrijf. Vriendelijke en. Professionele medewerkers. Alles bij de auto aankoop was super geregeld en verzorgd. Betrouwbaar en betrokken.

De auto wordt goed nagekeken en fijne service

Vakmensen met een no-nonsense houding

Uitstekende vakmensen, altijd behulpzaam. Geen verkooppraatjes, gewoon vertellen hoe het zit en wat het is. Zit hier al jaren met grote tevredenheid!

Mooi bedrijf en behulpzaam

Goede ervaringen, afspraak is afspraak

Industrieweg 10

8263AC Kampen