Hier heen gegaan voor APK + Kleine beurt, prima snelle service aardige mensen.
Goede en snelle service, heldere uitleg en ze weten absoluut waar ze over praten. Met een goed gevoel weer weggegaan ben zelf ook een ondernemer en zou autobedrijf wilting ook zeker adviseren aan mijn klanten.
Ik ben heel erg tevreden over jullie service en meedenken! De honden zijn cute en zoonlief is met z\'n \'brutale\': de wc is daarachter in dat hok, errug grappig. De sfeer is gemoedelijk en ik voelde me meteen thuis! Tot laters, kom ik met Bert! (mn campertje;)!)
Vriendelijk en goede service.
Geen negatieve berichten
Super vriendelijk leuk team informeren je goed wat er kapot is wat de kosten zijn. Zijn erg flexibel. Je auto is in goede handen!
Prettige service!
Vakgarage, vriendelijk personeel, betrouwbaar
Goede service!
Banden via internet besteld en via deze garage laten monteren. Afspraak telefonisch gemaakt en door de garage per SMS bevestigd. Vriendelijk geholpen.
Klantvriendelijk, snelle hulp, gunstige prijzen, staan altijd voor je klaar, maken het onmogelijke waar.
Deskundig en klantvriendelijk
Ik heb hier een auto gekocht en ik heb hier een keer van een auto de motor laten reviseren. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Geven je goed advies en overleggen altijd eerst. Daarnaast verstaan ze hun vak en leveren ze kwaliteit. Vanaf nu is dit mijn vaste garage.
Prima, ze doe wat ze beloven
Mussenbergseweg 10 A
6604BS Wijchen