Ook voor het vervangen van een lampje is tussendoor de drukke werkzaamheden tijd. Kleine moeite, maar een groot gemak. En een kop koffie tijdens het wachten.
Prima geholpen
actief en vakbekwaam
Zeer prettige en deskundige benadering. Snel en adequaat geholpen. Heer Wilting (Paul) en monteurs, hartelijk dank.
Goed en snel geholpen. Prijzen netjes Net personeel
Altijd tot tevredenheid
Vandaag geweest om 2 nieuwe banden te laten monteren. Goede service, aardige mensen en nette prijs/kwaliteit verhouding.
Via een zoekopdracht een auto geïmporteerd. We zijn ontzettend tevreden over de wijze waarop de auto is afgeleverd! Deskundig, servicegericht en bovenal prettig om dit project samen te doorlopen!!
vakbekwaam en service gericht
vakbekwaam, service gericht
Super competent vriendelijk betrouwbaar!
goede en vriendelijke ontvangst, geven een vertrouwd gevoel, je kunt altijd gelijk langs komen als je iets hebt
Zeer netjes geholpen
Super bedrijf! Corrigeert in zijn eentje het beeld van malafide, te dure en onbetrouwbare autobedrijven. Sympathieke vaklui die doen waar ze heel goed in zijn, voor een redelijke prijs. Ik zou niet weten waar ze zich nog in kunnen verbeteren, dus ik kan echt alleen maar tienen geven!
Mussenbergseweg 10 A
6604BS Wijchen