Uitstekend bedrijf!
Mijn Xenon verlichting was weer snel hersteld.
fijne mensen goede service en veel deskundig heid
Ze zijn zeer klantvriendelijk
Vriendelijk, service gericht, informeel, betrouwbaar.
Prima bedrijf, vriendelijk personeel, vakkundig, klantgericht, snelle afspraak mogelijk, offertes snel binnen.Zeker aan te bevelen!
De APK doe ik al jaren bij dit bedrijf. Geen gemakkelijke auto : Ford Escort van bijna dertig jaar. Daar draaien ze bij Wilting hun hand dus niet voor om. Ze weten altijd zorgvuldig met de auto om te gaan . Met goede adviezen als het gaat om de veiligheid maar ook met duidelijke handhaving van de regels voor de APK zodat ik me veilig voel in mijn oldtimer!
zeer goed bedrijf altijd goed en duidelijk
Goed, klant vriendelijk en goede service.
Al zeer veel jaren mijn auto\'s hier in onderhoud. Geen klachten tot op heden. Scherpe prijs en vooraf contact m.b.t.de kosten.
ze staan altijd gelijk voor je klaar en de service is erg goed !!
Ik ben klant bij Autobedrijf Wilting sinds 2006. Mijn huidige auto een peugeot 407 SW heb ik in april 2010 bij Paul gekocht in totaal 116.000 km gereden. Dankzij het vakkundige onderhoud van mijn auto kan ik nog jaren met deze auto rijden. ik ben zeer tevreden en overweeg om bij Wilting een nieuwe kleine bestelwagen aan te schaffen. Dit wordt waarschijnlijk een Dacia Dokker Van.
Top bedrijf, geen gezeik, en niet te duur.
Ik heb tot nu toe goede ervaring met U bedrijf en hoop dat ,dat ook zo blijft dank U
Kleinschalig flexibel garagebedrijf. Beslist klantvriendelijk en duidelijk in afspraken. Gaan voor maatwerk, zoals het hoort !
klantvriendelijke,behulpzaam en deskundig