Goede snelle service. Vriendelijke en vakbekwame mensen
Paul en zijn team staan altijd klaar voor me, in 2002 een ford sierra gekocht bij Paul, heerlijke auto ik voelde me de koningin in die auto, daarna een fiat punto bij Paul gekocht en daar rij ik nog in
KWALITATIEF ZIJ ZE ECHT GOED EN WAT BETREFT GEDULD EN UITLEG AAN KLANTEN ZIJN ZE BESTE VAN NEDERLAND.IK BEN KLANT ALL 14 JAAR EN ALTIJD MET PLEZIER GA IK DAAR NAR TOE.ALLE MONTEURS ZIJ HOOG OPGELEID EN ZE HEBBEN VEEL ERVARING. DIREKTUUR PAUL WILTING ZORG DAT ALLES PRIMA FUNKCIONEERD. IK BLIJF DAAR MIJN AUTO ONDERHOUDEN EN IK RAAD DIT BEDRIJF AAN ALLE KENNISSEN
Korte lijnen, dienstverlenende opstelling (meedenken in oplossingen, \"passend bij de portemonnee van de klant\"); altijd \'gaan voor kwaliteit\'; soepel tussendoor helpen van kleine reparaties. Dit laatste leidt er soms toe, dat de vaste afspraken iets op de dag opschuiven; in dat geval is het handig om daar tijdig even (telefonisch) over te communiceren. De betrokkenheid met de klant en de aandacht voor (technische deel van) het werk levert altijd een goed gevoel op. Daarbij wordt de openheid en eerlijkheid die getoond wordt op hoge prijs gesteld. Kortom: een betrouwbare partner in mobiliteit.
zeer persoonlijk , en doen er alles aan om je te helpen zonder je er onnodig onder te trekken qua kosten. ik ben zeer tevreden.
Vooral een eerlijk bedrijf. Ze proberen met je mee te denken wanneer je wat krap in het geld zit en je hoeft nooit bang te zijn om opgelicht te worden. Meerdere familieleden komen hier ook.
Autobedrijf met een zeer goede expertise,betrouwbaarheid, prima monteurs en een uitstekende directie.
Goede ervaringen met snelle hulp bij storingen..
Mooi en fijne garage en niet te duur .
wij hebben geode ervaringen met deze firma, prettige benadering en geode uitleg bij vragen.
Adequaat, punctueel en plezierig zoals al mijn vorige ervaringen.