Snelle uitstekende en vakkundige service
Het is een klein bedrijf waar de service en kennis op een hoog peil staat. De storing die de auto had werd direct gevonden. Twee dagen later was het onderdeel binnen en gemonteerd.
Bandenwissel laten uitvoeren, vriendelijk geholpen en goed advies gekregen omdat verkeerde bouten gemonteerd waren. Deze werden direct vervangen.
geven goede uitleg bij de handelingen ( herstel en onderzoek)
Goede en snelle service! Erg vriendelijk en deskundig personeel. Ik kreeg een leenauto mee en werd gebeld toen mijn auto klaar was. Zeer scherpe prijs voor het onderhoud van mijn auto (distributie, waterpomp en v-snaar vervangen) Zeker een aanrader!
Positief. Denken in mogelijkheden. Open benadering, betrouwbare uitstraling.
Super, perfecte garage, goede service, deskundig personeel. Zpwel voor onderhoud als verkoop.
Ik heb prima ervaring met deze bedrijf ! Vriendelijk profesioneel en vertrouwbaar ! Ben echt tevreden kant bijna 15 jaar !
Zeer kundig en klantvriendelijk. Afspraak is afspraak.
Prima geholpen (deskundig) bij de koop van een gebruikte auto, ook over de service prima spreken.
goed en ervaren personeel goede uitleg
klantvriendelijke bejegening
Mijn peugeot 407 sw diesel heeft inmiddels 360000 km gelopen. Dit mede dankzij goed en tijdig onderhoud. De vakkundige monteurs sporen gebreken tijdig op, dit voorkomt grotere problemen en dus hogere kosten. Mijn advies breng uw auto tijdig en op vaste tijden voor onderhoud.
Zeer behulpzaam en deskundige medewerkers. Altijd op zoek naar de voor de klant beste en meest voordelige oplossing. Ik ben zeer tevreden!
Hele vriendelijke mensen en daarnaast nog eens snel en goed geholpen!
een kei goed autobedrijf , ook voor motoren zeer goed.
dit is een prima bedrijf die gelukkig als een van de weinige garages mee denkt met de klant en daardoor zeer klant vriendelijk is en goede service
Zeer goede service