goede service, goed behandeld

goede en leuke lessen bij spoorenberg

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een goede rijschool. Alles lessen worden keurig voor je ingepland, daarbij zijn de instructeurs ook altijd vriendelijk en leggen ze alles op een goede en duidelijke manier uit. Ik heb mijn praktijk en theorie examen in één keer gehaald bij deze rijschool. Ben helemaal tevreden.

goede service, goed behandeld

Super leuke instructeurs en rijden wanneer je maar wil. Super.

perfect, zeker aan te bevelen

De rijlessen en rij-instructeurs zijn erg leuk, ik heb veel geleerd. Ik ben in 1 keer geslaagd en ben daar erg blij mee. Rijschool Spoorenberg is bereid lessen te verzetten als je door omstandigheden niet kan en gaat erg goed om met allerlei andere mogelijke probleempjes. Graag wil ik iedereen bedanken die mij hebben opgeleid tot een goede chauffeuse: Maarten, Roy, Ton en Robin. De meeste lessen heb ik van Maarten gehad, wat ik erg leuk en leerzaam vond.

goede service, goed behandeld

de instructeurs bij Spoorenberg zijn zeer vriendelijk, hierdoor ga je ook met een goed gevoel de auto in. wat je prestatie ook beinvloed. verder heb ik alleen maar goede ervaringen met spoorenberg en ben ik blij met me rijbewijs.

goede service, goed behandeld

goede rijschool met goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Zeer goede rijschool, met 20 uur rijles mijn rijbewijs gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Alle instructeurs zijn top. Er is een goede opbouw van de lesstof, waardoor je een steeds betere basis krijgt. Als je alle basisvaardigheden onder de knie hebt, wordt er ook aandacht besteed om de puntjes op die i te zetten. Met goede hulp en handige tips leiden ze je goed op voor het examen waardoor het bij mij in ieder geval ook in een keer gelukt is. Vooral Roy heeft me daarbij goed geholpen met veel tips en ook leuke gesprekken tussendoor.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald! De rijschool denkt goed met je mee om samen de rijlessen in te plannen. Verder heb ik niets te klagen over de instructeurs. Ik vond het heel fijn om af en toe met een andere instructeur te rijden. Op die manier verzamel je veel goede tips om uiteindelijk te slagen! Ik ben zeer tevreden en uiteindelijk in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

ik doe zelf hier lessen. Zeer vriendelijke mensen. Zeer duidelijk met uitleg etc. Er val gewoon niks te klagen.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed les gekregen! Theorie cursus gevold en geslaagd met 0 fout. Praktijk examen ook in 1x gehaald na 34 uur les! Helemaal top dus!

perfect, zeker aan te bevelen

keurige rijschool geeft precies de aandacht die je nodig hebt om te slagen voor je rijvaardigheids diploma\'s rijden in keurige auto\'s netpersoneel een mooi bedrijf met geschikte theorie lessen en leraren ik zou zeggen hier slaag je altijd

goede service, goed behandeld

Goede instructeurs, vakkundig, geduldig maar wel to the point. Service en organisatie is erg goed. Persoonlijke planning (wat je nodig hebt aan lessen, welk soort instructeur, welke onderdelen herhalen etc) en een op maat gemaakt lessenpakket zou iets beter/strakker kunnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig en leerzaam ervaren. Mijn theorie en rijbewijs heb ik in de 1e keer gehaald. Top rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

In 1 keer mijn rijbewijs behaald, zowel theorie als praktijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf en zou het anderen dan ook zeker aanraden.

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam