perfect, zeker aan te bevelen

Top geregeld allemaal in ene geslaagd!

Alles goed geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Met ontzettend veel plezier gereden bij jullie, nu heel blij met m\'n rijbewijs. Wel bijna jammer dat ik nu niet meer met jullie hoef te rijden. ;-)

perfect, zeker aan te bevelen

Dankzij de beste rijschool heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald, En er maar 38 uur over gedaan. Ik heb nooit geen problemen gehad. Iedereen komt altijd tijd en leuke instructeurs. Zelf zou ik tegen iedereen zeggen vooral bij spoorenberg te gaan rijden!

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en hele aardige instructeurs. Ze nemen de tijd voor je en succes gegarandeerd!

perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool! Instructeurs leggen alles goed en duidelijk uit en komen altijd op tijd. Ook in 1x geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Super blij, echt een te gekke rijschool heb veel met Leon gereden, je voelt je op je gemak en leert veel en snel. Ook kun je theorie cursussen volgen en wordt er ook voor vervoer geregeld! Rijschool Spoorenberg is een goeie aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Dankzij deze top rijschool mijn rijbewijs gehaald! Zeer tevreden over alle instructeurs, vooral goede en duidelijke uitleg. Verder nooit geen problemen gehad, altijd op tijd en alles werd goed voor me geregeld! Thanks!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben begonnen met rijlessen toen ik 16 was en 2 dagen na mijn 17e verjaardag examen gedaan. In 1x geslaagd! Ik heb ook de theorie cursus gedaan, dat beviel me goed. Door de goede uitleg heb ik ook mijn theorie in 1x gehaald. Voor de rest zijn de instructeurs erg aardig en duidelijk. Ze houden rekening met wat je wilt.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik had een pakket gekozen inclusief een paar lessen in de simulator en het is me prima bevallen! De lessen van verschillende instructeurs bevielen mij heel goed omdat zo elke keer op een ander detail wordt gelet. Ik ben in 1 keer geslaagd voor me autorijbewijs en beveel deze rijschool zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb, dankzij de fantastische instructeurs van deze rijschool, mijn rijbewijs in twee weken gehaald. Zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool, goede kwaliteit, top instructeurs, duidelijk, goede uitleg en vriendelijk! In 1 keer geslaagd :D …. BEDANKT!

goede service, goed behandeld

Goede ervaren instructeurs die de rijlessen op een leuke en leerzame manier kunnen overbrengen op de leerlingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk, betrouwbaar, nooit te laat, duidelijk

goede service, goed behandeld

goede en leuke lessen bij spoorenberg

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een goede rijschool. Alles lessen worden keurig voor je ingepland, daarbij zijn de instructeurs ook altijd vriendelijk en leggen ze alles op een goede en duidelijke manier uit. Ik heb mijn praktijk en theorie examen in één keer gehaald bij deze rijschool. Ben helemaal tevreden.

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam