Ik heb door de professionaliteit, de rust, en ervaring van deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. Ik raad deze rijschool aan. Roy bedankt! Ik ga je gezelligheid missen.

Een hele fijne ervaring

Het team van Spoorenberg is simpelweg fantastisch en ik ben erg blij dat ik dankzij hen mijn theorie én me praktijk allebei in 1x heb gehaald!

Veel leerzame momenten !!

Het was een leuke ervaring

Super rijschool

Ik heb in een relatief korte periode mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald door de duidelijke lessen van rijschool spoorenberg en kan deze rijschool dan ook zeker aanraden!

Leuke lessen, snel gehaald!

Binnen 9 weken mijn A rijbewijs gehaald! Instructeurs Frans, Roy en Robin zijn flexibel en kundig. Precies genoeg lessen binnen het pakket, 10 stuks van 1,5 uur. De ritjes zijn altijd leuk en je krijgt de aandacht die je verdiend. Daarnaast hebben ze nieuwe motoren wat natuurlijk super fijn rijdt, zeker om het te leren! Bedankt mannen!

Top rijschool - Uitstekend en meedenkend

Top rijschool met vakbekwame instructeurs. Spoorenberg heeft er alles aan gedaan om binnen een noodgedwongen tijdframe examens te doen. Hierdoor is het mij gelukt om binnen 5 weken mijn Motorrijbewijs A te halen. Bedankt!

Wat een geweldige toppers bij Spoorenberg

Motorrijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de super goeie lessen!! Heel blij mee en nogmaals dank voor alles!

GESLAAGD

TOP INSTRUCTEURS RUSTIG LEERZAAM, TOP RIJSCHOOL, ik ben blij mee met de les .

top

zeer goede begeleiding bij de rijlessen.

Een erg fijne rijschool.

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald, en ik ben zeer tevreden over de instructeurs en rijschool.

Duidelijk en constructief!

Duidelijk en constructief!

Wil de mensen van spoorenberg heel erg bedanken voor het zo snel mogelijk halen van mijn motor rijbewijs. Ondanks de corona crisis en alles eromheen toch een goeie inzet om alles zo snel naar voren te plannen indien mogelijk. Wil nog een extra compliment geven aan roy en frans die me supergoed hebben geholpen en me relaxed te laten voelen tijdens het rijden. Dit bedrijf doet hun stinkende best om iedereen zo snel mogelijk hun rijbewijs te laten halen. Ga zo door!! Tot over 2 jaar Met vriendelijke groet, Kevin H

Uitstekende rijschool

Uitstekende rijschool met de beste en gezelligste instructeurs die het beste voor de leerlingen willen!

Super!!

Mijn ervaring met spoorenberg was echt super!! Erg flexibel en super gezellige mensen!

Het was super gezellig en leerzaam!

Ik heb veel geleerd in de rijlessen en daarbij ook gelachen.

Toppie

Helemaal geweldig jammer dat ik klaar ben

Gezellig en duidelijk

Hele leuke lessen gehad! Ook duidelijke uitleg

Top dag met uitstekend resultaat!!

In slechts 1 dag het Auto met aanhangwagen (BE) rijbewijs behaald. Helder uitleg en goede sfeer heeft deze dag voor mij een mooi resultaat opgeleverd.

Prima en rustige uitleg en lesdag met een geslaagd resultaat!!

Rustige en goede uitleg over voldoende tijd voor gekregen.

super service, duidelijk en top opleiding

in 1 x geslaagd !!

Super!

Verkeersschool Spoorenberg is een absolute aanrader! Leerzame en gezellige lessen met fijne rijinstructeurs!

Het was een geslaagde dag

Super rijschool en vriendelijke rij instructeur

Spoorenberg : een aanrader!

In de ochtend een paar uur met de auto met aanhanger door Hoorn gereden, en door de heldere uitleg en instructies direct daarna in 1 keer geslaagd: bedankt Ton

Hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd door de instructeurs en ze hebben echt het beste met je voor. Ik heb elke keer met plezier mijn rijlessen gevolgd. Eigenlijk geen minpunten te noemen. :)

Goede rijschool. Je leert veel!

Goede rijlessen gehad. Goede belangrijke dingen geleerd. En een leuke rijschool.

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam