Goede begeleiding en een top resultaat

Goede begeleiding altijd gezellige lessen veel geleerd met een top resultaat

Prima uitleg en een hele goede sfeer

Fijne rijschool

Door top instructeurs in twee maanden mijn motorrijbewijs gehaald, super!

Een zeer professionele rijschool!

Met veel plezier heb ik de afgelopen maanden rijles gehad, van een heel divers en professioneel team instructeurs! Allemaal hartelijk dank voor de fantastische support!

Goeie ervaring super geholpen

ze nemen alle tijd voor je en je word top geholpen

Snel en effectief

Leuke lessen en goede uitleg

Helemaal top

Van begin tot einde super les gehad. Meerdere instructeurs gehad en met allen een super tijd gehad. Dus beveel ik rijschool spoorenberg bij iedereen aan

Goede rijschool en leuke instructeurs.

Een geslaagde keus

Goede ervaring mee gehad een aanrader voor iedereen

Super goed en leuk

Het was echt super gezellig maar ondertussen leerde ik ook echt veel. Daarnaast zijn er erg veel leuke instructeurs die alles erg God uitleggen!

Goeie rijschool

Goeie en gezellige rijschool Bij alle rij instructeurs zeer op gemak gevoelt

gezellige en super goede rijlessen

Ik heb het ervaren als super gezellig, maar ook super goed, zonder jullie had ik het niet gekund en de zorg die ik heb gekregen met mijn gezondheidsverklaring was echt perfect, ik zou de rijschool altijd aanraden

zeer positief! Aardige meneer en alles netjes afgehandeld

Veel geleerd en gezellig gereden!

ik heb veel verschillende instructeurs gehad, wat ik erg fijn vond zodat ik van iedereen andere tips kreeg. Het is daar goed geregeld en spoorenberg communiceert erg goed als ze iets willen veranderen of een les willen verschuiven. Ze zijn heel flexibel met wat jij zelf wilt en de sfeer in de auto is 9/10 erg gezellig.

Fantastisch

Erg goed geholpen door de instructeurs van Spoorenberg. Ze leggen alles goed uit en je kan tijdens het rijden een gezellig praatje maken. Ook hebben ze het volste vertrouwen in je wat als leerling erg goed doet. Ik wil Ton, Leon, Vince en Olaf extra bedanken omdat ik de meeste tijd met hun heb gereden en omdat ze me erg goed geholpen hebben. Gr Milan w

Top autorijschool van alle rijbewijzen thuis.

Leuke jongens om mee te rijden. Heel relaxt sfeertje in de auto.

Helemaal top!

Ik heb een dag opleiding gedaan voor het BE-Rijbewijs. Hele aardige instructeur en een hele goede uitleg! Zeker een aanrader!

Super, niks te klagen

Heel fijn gelest met Roy, lekker op en neer naar Hoorn 1 en uiteindelijk 2 keer per week. Goede sfeer, goede lessen en vlotte communicatie.

Wat en superfijn bedrijf

Ook voor mensen met moeite met leren zetten zij zich heel hard in! Ze hebben maar één doel, mensen met een rijbewijs naar huis helpen! Superfijne mensen

De beste en leukste rijschool die er is!

In een korte tijd heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Goede en gezellige instructeurs, gave motors.... dus succes gegarandeerd!! Echt een aanrader voor wie z’n rijbewijs wil gaan halen! Het is bijna jammer dat het lessen nu voorbij is!

Goeie betrouwbare rijschool

Hele aardige instructeurs

Super Goed

Ik had zeker niks te klagen

Goede begeleiding, fijne sfeer

Toprijschool.

Vandaag een dagopleiding aanhanger gedaan met aansluitend examen. Makkelijk praten natuurlijk als je bent geslaagd maar werkelijk waar een topdag gehad.

Ik heb door de professionaliteit, de rust, en ervaring van deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. Ik raad deze rijschool aan. Roy bedankt! Ik ga je gezelligheid missen.

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam