Geweldig!

Altijd hele leuke lessen gevolgd met super leuk personeel!

Goed afgestemd op basisskills

Goede duidelijke uitleg en lessen erg vriendelijke instructeur

Die was heel goed

Goede rijschool geeft goed les en nog gezellig ook

Helemaal top

Niks om op te merken, alles was top geregeld!

Fijne rijschool!

Lessen waren altijd gezellig, goede instructeurs. Aanrader!

Gezellig maar vooral veilig de weg op

Ik keek vaak uit naar mijn anderhalf uur rijles in de week, ik ga nu ik mijn rijbewijs heb zeker de gezellige ritjes missen! Ik heb door de goeie hulp mijn examen in één keer gehaald en ben Spoorenberg erg dankbaar. Hopelijk zie ik jullie nog op de weg :)

Helemaal top!

Goede instructeurs en altijd gezellig!

Professioneel en goed alles kunnen uitleggen

6 uur gelest en vervolgens examen. Door goede en duidelijke instructie in 1 keer kunnen slagen.

Super en duidelijk

Duidelijk veilig en goed

Heel gemoedelijk en ontspannen vond het heel fijn

Super fijne rijschool!

Hele fijne lessen, met verschillende instructeurs gehad. Goede begeleiding en super flexibel in de planning! Het was top! Dank jullie wel!

Een leuke leerzame ervaring

Ze hebben het goed georganiseerd, mij heel goed voorbereid op het examen. Een leuke ervaring met goed eindresultaat.

Geweldig!!

Een zeer fijne rijschool!! Ervaren leraren die met een lach laten zien hoe het moet...

Top mensen

Helpen je echt goed

Super goed begeleid!

Ik vond het heel fijn om bij Spoorenberg mijn rijbewijs te halen. De begeleiding was vanaf het begin af aan erg goed. Ik ben super goed geholpen en ik leerde binnen een paar lessen al super goed hoe ik moest rijden. Super aardige instructeurs, altijd gezellig kunnen praten! En als afsluiter mooi in 1 keer geslaagd voor het praktijkexamen! Ook toen weer super goede begeleiding en uitleg!

Zeer tevreden over de manier van lessen

Na een paar rondjes rijden had ik het al goed door. Bij elke fout werd het uitgebreid uitgelegd.

Top rijschool , Top bedrijf met vriendelijke mensen.

Elke les met plezier beleeft , vanaf de theorieles tot aan het eind examen naar me gemak en altijd met een lach gereden. Vond het erg prettig dat ik verschillende instructeurs kreeg. Voor iedereen die zijn of haar rijbewijs wilt halen , bij spoorenberg ben je op het juiste adres.

Heb zeer goede leermomenten ervaren, duidelijke maar ook goede begeleiding tijdens rijden, en ook een prettig gevoel hierbij gehad bij deze rijschool

Top!

Goede lessen gehad. Rij instructeurs zijn aardig en geven goede uitleg. Het is echt een familie bedrijf. Dat voelde gelijk goed!

Professionele begeleiding

Leuke rijschool met vakbekwaamheid

Top rijschool!

Als je een goede rijschool zoekt, dan ben je bij Spoorenberg op het juiste adres. De verschillende instructeurs helpen je heel goed en deze afwisseling hierin is ook zeker niet nadelig. Leerzaam & gezellig waren de lessen dan ook altijd. Daarbij kan ik de 10- daagse cursus ook aanraden. Het was echt top geregeld en is zeker goed te doen.

Zeer goede ervaring bij Spoorenberg gehad, veel geleerd met veel gezelligheid!

Een heel goede en prettige ervaring

De rij-instructeurs zijn zeer klantvriendelijk en doelgricht. Je voelt je gewoon thuis met hun.

Vriendelijke en ervaren instructeurs

Ik stapte bij mijn eerste les meteen ontspannen achter het stuur. Deze rijschool heeft zich aan al mijn wensen qua planning, lesinvulling en instructeurs voldaan, en ik ben daardoor ook in één keer geslaagd voor mijn theorie- en praktijkexamen. Zeer tevreden

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam