Top bedrijf

Ton is lekker duidelijk en alles is vlot geregeld.

Goeie rijschool

Fijne rijlessen gehad en altijd goed geholpen als het nodig was. Zeker een aanrader voor andere

Fantastisch

Ik ben heel goed geholpen en heb veel geleerd. En daarbij ook mn rijbewijs gehaald!!

geweldig, super aardig en behulpzaam.

Ik heb mij geen enkel moment ongemakkelijk of vervelend gevoeld. Zowel mijn begeleider als de andere mensen van de rijschool waren super sociaal en aardig.

Op alle punten goed geholpen en alles was duidelijk en goed geregeld! Ze hebben mij overal op voorbereid en er werken super leuke mensen.

Duidelijke uitleg en vriendelijke instructeurs

top service

Hele goede communicatie met deze rijschool. Alles is goed geregeld. Voor mijn autorijlessen ga ik hier zeker ook naartoe.

Goede lessen en in 1keer geslaagd! Top

Ik ben perfect voorbereid

Rijschool spoorenberg heeft mij heel goed voorbereid op mijn theorie- en praktijk examen. Ben er heel blij mee

Super goed

Super goed begeleidt met mijn theorie en praktijkexamen bromfiets. Erg aardige mensen.

Goede en duidelijke uitleg

Ton heeft me goed geholpen extra aandacht te geven aan de punten waar ik nog over twijfelde. Goede en rustige manier van uitleggen en lesgeven. Super, nog bedankt!!

Leuke, goed lerende ervaring

Fijne rijles gehad, met diverse instructeurs, ze hebben mij allemaal heel goed geholpen, zodat ik in 1 keer kon slagen

Heel goed!

Alles wat super geregeld en aardige mensen

Kwaliteit

Spoorenberg is een rijschool met veel deskundigheid. Rijinstructeurs hebben voldoende kennis in huis en geven goed 'les'.

Je word vriendelijk geholpen de uitleggen zijn duidelijk fouten in de praktijk worden goed herhaald zodat jij je fout in gaat zien en dus de fout niet meer maakt.

Super goede begeleiding

Aardige prettige docenten, echt een aanrader. Geduldig en begripvol. Bovendien altijd goed bereikbaar

goede duidelijke uitleg, fijne lesdag

goede ervaring

Ze zetten je op het juiste spoor!

Ze nemen de tijd om alle aandacht puntjes goed door te krijgen. Ze hebben alle geduld en tijd voor je. Kortom goede rijschool.

Super begeleiding!!

Goed opgevangen en goede les uren gehad daarna examen en geslaagd!!

Super goede ervaring met Spoorenberg!

Ik ben blij dat ik voor deze Verkeersschool heb gekozen. Veel mogelijkheden om rijlessen in te plannen. Ze denken goed mee en daarbij zijn er leuke en ervaren instructeurs.

Erg goede rijschool

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Spoorenberg. Het waren erg leuke rijlessen en heb in korte tijd veel geleerd.

Top ik ben in 1 keer geslaagd voor praktijk examen brommer rijbewijs ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb bij rijschool spoorenberg eerst rij lessen gevolgd. Vervolgens mijn praktijk examen in 1 x gehaald voor mijn brommer rijbewijs. Super blij mee. Ik geef deze rijschool 5 sterren. En raad de rijschool zeker aan

Een hele goede ervaring en je weet duidelijk wat er van je wordt verwacht.

Ik heb alles in 1x gehaald en ben ontzettend blij met de manier waarop de rijles gegeven werd en de rij-instructeurs waren altijd op tijd!

Heel veel geleerd in korte tijd

Prettig ontvangen, goede leraar. Veel geleerd in korte tijd.

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam