Heel fijn les gehad

Na eerder ergens anders te hebben gelest, kwam ik uiteindelijk bij jullie terecht. Ik vond het eng om weer achter het stuur te zitten. Ik werd erg op mn gemak gesteld. Het lessen ging daarna ook goed.

Top!

Snelle handelingen en alles duidelijk en goed geregeld. Hele fijne lessen en een goede sfeer. Zeker een aanrader.

Erg goed.

Zeer goed.

Elke les is leerzaam en gezellig!

Ik ben erg tevreden over mijn lessen bij Spoorenberg. Hoe er werd omgegaan met de lockdown en de flexibiliteit daardoor met de lessen. De lessen zelf waren altijd erg effectief en altijd gezellig. Het 2 uur lessen is erg fijn zo heb je echt de tijd om te oefenen en leer je erg veel. Ik heb zeker een fijne en leerzame tijd gehad bij Spoorenberg!

Geweldig, ben echt super goed geholpen!

Geweldig, raad het aan iedereen aan. Ben echt super geholpen!

Uitstekend!

Goeie ervaring! Aanrader!

een echte aanrader

ik heb bij verkeersschool Spoorenberg mijn E achter B gehaald. op een hele fijne manier les gehad. duidelijke uitleg gekregen. alles wat op het examen gevraagd kon worden was behandeld. dus geen verassingen en in 1 keer geslaagd.

Gewoon top

Ik heb veel lessen gehad en deze waren kwalitatief allemaal heel sterk. Ik heb daarbij ook meerdere rij-instructeurs gehad en daar met veel plezier naast gezeten. De communicatie met de verkeersschool was echt super goed, ik heb vaak contact met ze gehad en ben altijd goed geholpen met veel geduld. De app ervan is ook gewoon een geweldige uitvinding, zeer overzichtelijk en up-to-date. Alleen zonde dat ik drie pogingen nodig had om te slagen...

Zeer prettige verkeersschool

De rij-instructeurs zijn vriendelijk, professioneel en zeer betrokken met de progressie van de leerlingen. De voertuigen zijn allemaal in zeer goede staat. Spoedig slagen voor het rijexamen is met de kritische beoordeling en hulp van de instructeurs een gegeven.

Super ervaring

Een super ervaring gehad bij het behalen van het motorrijbewijs. Zeker een aanrader als je een goede rijschool zoekt.

BE Rijbewijs

De instructeur was zeer duidelijk en leuk om van te leren. In 1 dag les gehad en examen gedaan en geslaagd. Top!

Heel goed en gezellig.

De instructeurs waren heel fijn en vriendelijk, maar het zou misschien fijner zijn om één constante instructeur te hebben. Kan in deze tijd natuurlijk niet, maar moest het toch even zegge. Voor de rest was het perfect!

Ik heb hier heel veel geleerd

Ik heb bij deze rijschool super veel geleerd op mijn eigen tempo. Het waren leuke instructeurs. Ik ben in 1 keer geslaagd!!

Fijn maar chaotisch

Ik vond het erg fijn dat ik wisselende instructeurs had en stuk voor stuk waren ze allemaal heel aardig en ervaren. Het grote minpunt vond ik dat de vooruitgangskaart niet bij werd gehouden waardoor ik tot de laatste paar rijlessen nog nooit bijzondere verrichtingen gedaan had, ook wist hierdoor de andere instructeur niet waar die aan toe was en waar hij/zij moest beginnen. Over het algemeen was mijn ervaring positief.

Ideaal

Flexibele tijden, leuk personeel. Persoonlijke band met de instructeurs, gewoon top!

super vriendelijk en professioneel!

in 1 x geslaagd door de fijne begeleiding!

Zeer goede ervaring!

Ik heb mijn rijexamen gehaald met Spoorenberg en ben erg tevreden. Zeker met corona zijn ze heel flexibel en hebben ze vaak oplossingen als er problemen zijn met quarantaine etc. Ik heb rijlessen gekregen van verschillende instructeurs, maar ik vond dat totaal niet hinderlijk. Ze zijn allemaal heel competent en soms is het ook fijn om dingen van een ander perspectief te zien dan je normale instructeurs. Ik ben begonnen met de simulator en dat vond ik zeker aan te raden.

Helemaal geweldig

Super leuke instructeurs goede uitleg en veel gezelligheid

Hele goede rijschool

Fijne lessen en goede instructeurs

top

Top rijschool

Fijne en gezellige lessen gehad bij jullie, eerst m’n bromfiets nu m’n autorijbewijs. Bedankt voor de mooie tijd

Super rijschool!

Super flexibele rijschool. Heb elke les als positief ervaren. Bedankt voor de gezellige en leerzame uren!

les waar je wat aan heb

Tijdens prio lessen heb ik veel geleerd en veel ervaren. Frans heeft erg goed eea erg goed uitgelegd en was aangenaam gezelschap. Ervaren als een zeer waardevolle opleiding.

Heel goed

Altijd hele leuke, leerzame lessen gehad met leuke instructeurs.

Uitstekende rijschool!

Ik kan mij geen betere rijschool bedenken dan Spoorenberg!

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam