Laden reviews...
141 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken vooral een heldere planning en flexibiliteit in roosters. Instructeurs worden als vriendelijk en vakkundig beschreven, waardoor studenten zich op hun gemak voelen. De feedback legt nadruk op praktische begeleiding en examenklaarheid. De rijschool wordt over het algemeen gezien als betrouwbaar en effectief in het behalen van rijbewijzen.
aanhangwagen rijbewijs in 1x gehaald!
13 February 2026
Bram
medemblik
Duidelijk, goed, en geslaagd
12 February 2026
Elize
Volendam
Heel erg goed ,super goed geholpen met vragen en ander dingen☺️
12 February 2026
Finn
Volendam
Absoluut top geholpen door Jeroen. In een dag mijn BE rijbewijs gehaald!
10 February 2026
Bas
Nibbixwoud
Duur, maar wel goede instructeurs. Leerde het snel en ze kwamen me ophalen elke keer weer op werk.
6 February 2026
Tom
4 February 2026
Nick
Volendam
Goed geholpen met alles en goed uitgelegd
3 February 2026
Mark
Volendam
Iedereen is top, veel geleerd van iedereen
2 February 2026
Eva
Edam
Blij met de kennis en kunde van dit bedrijf. Mede door hen in één keer geslaagd!
30 January 2026
Vince
Volendam
Goede hulp gehad om het examen te halen
30 January 2026
Franklin
29 January 2026
Kai
monnickendam
Uitleg is rusitg en begrijpelijk. De mensen naast je geven je een goed gevoel en proberen je niet de grond in te duwen.
24 January 2026
Macy
Edam
Hele leuke ervaring met leuke instructeurs
22 January 2026
Lennon
Volendam
Stuk voor stuk goede en fijne instructeurs met veel ervaring en een effectieve lesmethode. De rijschool is goed bereikbaar, betrouwbaar en ze komen afspraken na.
22 January 2026
Kirsten
Monnickendam
Vince gaf me veel zelfvertrouwen om mijn examen te halen; een geweldige instructeur.
21 January 2026
Giovanna
Hoorn
Professioneel en betrouwbaar bedrijf. Goede ervaring gehad.
20 January 2026
Johannes
Volendam
Super fijne rijschool met geduldige instructeurs. Ik was erg zenuwachtig, maar dankzij het vertrouwen en geduld van de instructeurs ben ik nu geslaagd!
13 January 2026
Floortje
Volendam
Het was erg leerzaam en in 1 keer geslaagd!
13 January 2026
Kees
Volendam
Na een mailtje te hebben gestuurd werd er al heel snel contact met me opgenomen. Ook tijdens de lessen altijd fijne en snelle communicatie! Ze denken goed met je mee en zijn flexibel. Zelf de keuze aan een vaste of verschillende instructeurs. Met heel veel plezier bijna alle lessen bij Lin gehad. Zelfs terwijl ik niet zoveel aan autorijden vond heb ik toch altijd met heel veel plezier met haar gereden en vlogen de lessen zo voorbij en ben ik in 1x geslaagd!
9 January 2026
Dominique
Oosthuizen
In 1 keer geslaagd voor het praktijkexamen auto.
26 December 2025
Noah
Monnickendam
Hoi hoi, Ik heb super fijn gelest bij Spoorenberg. Ik vond de instructeurs erg goed en eerlijk. Daarnaast vond ik het fijn dat alle lessen van te voren werden ingepland.
23 December 2025
Tessa
Purmerend
Ik ervaarde goede begeleiding, gezellige rijlessen en flexibele tijden.
22 December 2025
Daan
Monnickendam
Zijn hele fijne mensen om les van te krijgen. Eentje Spoort niet helemaal maar des te leuker!
19 December 2025
Ramon
Volendam
Ik heb faalangst en door hún begeleiding hele fijne lessen gehad met als resultaat mijn rijbewijs.
15 December 2025
Dominique
Venhuizen
Van de theorie cursus tot de rijles, alles word duidelijk en met humor uitgelegd. Zonder Spoorenberg had ik nu een ov abonnement voor de rest van mijn leven kunnen nemen.
13 December 2025
Isabel