goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via via kwam ik terecht bij auto Mensinck, om te ervaren hoe het voelde om in een bepaald type auto te rijden.\r\nIk kreeg een hele mooie uitvoering mee die ver boven mijn budget lag, maar ik was meteen verkocht, dat zou hem gaan worden, dus de zoektocht begon.\r\nZe hebben er alles aan gedaan om de juiste voor me te vinden, ze begrepen wat ik zocht binnen m\'n budget, maar helaas kwam de juiste maar niet voorbij.\r\nMijn ervaring met dit bedrijf is dat je top wordt geholpen, eerlijk en oprecht, en ontzettend klantvriendelijk.\r\nIk heb nog geen ervaring met de service, maar ben ervan overtuigd dat deze idem is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet en hun mooie occasions ben ik met dit vakkundige bedrijf in contact gekomen. Deze week heb ik mijn eerste Auto (Audi TTS) bij hun aangeschaft en naar volle tevredenheid. Rustige maar enthousiaste toelichting, goede tips en volledig volgens afspraak=afspraak. Zowel locatie als personeel is service- en klantgericht en het plezier in auto\'s spat er vanaf. Omdat ik niet zeker wist of de kuipstoelen voor mij geschikt waren hebben ze aangeboden deze binnen 2 weken te vervangen als ik niet goed zat. Een voorbeeld van uitstekende service. Vooralsnog geen spijt van een reis van 140km naar dit bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al jaren heel tevreden over dit TOP bedrijf voor zowel aanschaf als onderhoud!\r\nMooie complete auto\'s, vriendelijke vakidioten met een super service!!! \r\nVoor ons alleen nog maar Audi\'s van Mensinck!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf PRIMA BEDRIJF met hoofdletters!! Al twee auto\'s hier aangeschaft. Nette, eerlijke auto\'s waar je dat op menig andere plaats wel eens anders ziet. Ook service is prima! Voor een kleine storing kun je meteen binnenrijden en er staat altijd een enthousiaste medewerker voor je klaar. Heb zelf meerdere jaren in de autobranche gewerkt, maar aan Auto Mensinck zouden vele een voorbeeld kunnen nemen! Toppie..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet het bedrijf gevonden,had zo mijn twijfels vooral omdat ik niet perse een auto moest kopen.Bij een ander be4drijf gekomen knapte is zo erg af,zodat ik toch weer contact zocht.Uiteindelijk gekomen werd vriendelijk welkom geheten.Men nam alle tijd wist genoeg over de auto te vertellen,Rondleiding in de werkplaats.Ook de aflevering ging goed.Echte service nog niet nodig gehad,maar de indruk is genoeg om toch alvast een acht te mogen geven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf REVIEW inzake AUTO MENSINCK (AUDI SPECIALIST),gevestigd Eindhovenseweg 78 te Steensel.\r\n*******************************************************************\r\n\r\n“Auto Mensinck is een begrip in de autowereld.\r\n\r\nKwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in combinatie met persoonlijke betrokkenheid.\r\n\r\nDaar staat Auto Mensinck voor én achter”.\r\n\r\nEen citaat van de Internet homepage www.automensinck.nl waar ik graag gebruik van maak om mijn tevredenheid over dit Bedrijf naar een ieder uit te spreken.\r\n\r\nHet is inmiddels ruim drie jaar geleden dat ik mijn VW Passat 2.0L TFSI Sedan,R-Line uitvoering bij hen aankocht.\r\n\r\nDe auto van mijn dromen, slechts 14.500 km op de teller, grijs van kleur, 200 PK vemogen, automaat DSG 6 bak, 19 inch velgen, en verder vól met opties als schuifdak, premium telefoonpakket, lederen bekleding, Xenon verlichting, PDC, enz.. \r\n\r\nEen auto welke je normaliter met een “vergrootglas” moet zoeken.\r\n\r\nMaar dat was in dit geval voor mij niet meer benodigd.\r\n\r\nWant bij Auto Mensinck werd dit unieke,en van origine uit Duitsland geïmporteerde “parade paardje” te koop aangeboden.\r\n\r\nGestationeerd tussen een rijkelijk vloot aan geselecteerde -, werkelijk oogstrelende AUDI occasions, in diverse type en uitvoeringen.\r\n\r\nVanaf het éérste bezoek aan de showroom gevestigd aan de Eindhovenseweg 78 te Steensel kreeg ik gelijk het gevoel van vertrouwen.\r\n\r\nEen hartelijk ontvangst, gemoedelijkheid en de ontspannen sfeer hebben mij als een “chemische reactie” direct doen binden aan Auto Mensinck. \r\n\r\nIk verkreeg ruimschoots de tijd en vrije ruimte om de zgn. “geur en kleur” op te doen van “mijn potentiëel aan te kopen VW Passat”.\r\n\r\nOp mijn verzoek werd het financiële plaatje opgemaakt, hierbij rekening houdende met de inruil van mijn VW Passat 2,8liter (automaat – 4 motion – 6 Cyl.).\r\n\r\nNa een bezinningsperiode van ruim een week, resulterende in een tweede bezoek aan Auto Mensinck, heb ik de aankoop in goede harmonie bekrachtigd.\r\n\r\nOok de daadwerkelijke aflevering van de auto was naar mijn volle tevredenheid; voorzien van een nieuwe APK keuring, onderhoudsbeurt, op naam stelling, enz.\r\n\r\nNa aflevering resp. het verstrijken van de garantietermijn houdt het vaak op met de service bereidheid van menig autobedrijf.\r\n\r\nJe moet hierdoor dan ook nood gedwongen je eigen weg maar gaan zoeken in “autoland resp. vakgarages” voor het benodigde onderhoud aan je auto.\r\n\r\nBij Auto Mensinck is dit gelukkig niet het geval, zo leert mij de ervaring gedurende de afgelopen ruim drie jaar.\r\n\r\nHet tegendeel is juist waar !!!\r\n\r\nAuto Mensinck gaat na de koop verder met zijn klant vriendelijkheid / klant binding; “Service staat voorop, en doen – bieden aan wat binnen hun bereik ligt”.\r\n\r\nZo is mijn auto voor het reguliere onderhoud resp. APK – Airco service – Autobanden – PPS Lakverzegeling – enz., altijd welkom aldaar en daarmee voor mij gegeven in vertrouwde handen. \r\n\r\nVervangend vervoer is te allen tijde beschikbaar.\r\n\r\nAuto Mensinck staat dan ook niet alléén als Bedijfsnaam in mijn gedachten te boek.\r\n\r\nNee, Auto Mensinck bestaat voor mij uit een combinatie van twee woorden, één afkorting resp. één letter;\r\n\r\n• Auto - de “core business van het bedrijf”; de auto verkoop waarbij het gerenomeerde automerk AUDI hoog in het vaandel staat.\r\n• Mens - de “klant” welke men koestert, tevreden stelt, vertrouwen biedt, ook na de aankoop, om zo te komen tot een “duurzame relatie”.\r\n• inc - de afkorting van het engelse “incompany”; vrij vertaald de “samenwerking” tussen de “klant” en het “Team van Auto Mensinck”.\r\n• k - en tot slot de letter “k”, voor mij symboliserend de koop van een auto, het uiteindelijke doel van het gehéle voortraject.\r\n\r\nEen review opgemaakt op basis van ervaring meerdere jaren, door een uitermate tevreden zijnde klant van Auto Mensinck te Steensel.\r\n\r\nIng. A.J.G.M. (Dré) Hendriks \r\nOisterwijk / Provincie Noord-Brabant\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate proffesioneel bedrijf, kunnen grote dealers iets van leren.\r\nAlle afspraken worden probleemloos nagekomen, aflevering is prima.\r\nVriendelijk en vakbekwaam personeel, autovrienden.\r\nPrijs/prestatie verhouding bij aanschaf en inruil klopt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige en persoonlijke mensen. Mensen met verstand van auto\'s.\r\nEn ze bieden een goede service. Gezellig bakkie koffie gedronken en zonder zorgen op weg. \r\nKortom ik ben uiterst tevreden over Auto Mensinck.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enige tijd geleden mijn Audi TT gekocht bij Auto Mensinck, zeer vriendelijk geholpen en de auto bevalt nog steeds super.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik \'s-avonds laat met versleten remmen (achter binnenblok) langs de A50 stil kwam te staan ben ik zeer correct en snel geholpen door Auto Mensinck. Auto opgehaald en nog dezelfde avond gerepareerd zodat ik mijn vakantie /vliegtuig niet zou missen...\r\nIn 1 woord: SUPER!!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Eindhovenseweg 78