Extremely professional

My experience with Autobedrijf Hardeman is more than excellent, it was perfect. As a non Dutch speaking person I didn't feel uncomfortable in any part of our deal. Communication was just on a different level that I ever seen before with any other car sales person in Netherlands, and I've visited a couple of them. Thank you Maurits and all the garage crew. We will se each other again, and I hope my Giulietta will serve my family for a long time. Untill then, I wish you all the best and many cars sold as soon as possible.

Duidelijk, goed, klantvriendelijk.

Ik was op zoek naar een nieuwe auto. Alles werd me duidelijk uitgelegd. Alle vragen werden netjes beantwoord. Kreeg ook netjes een kopje koffie aangeboden Kortom: een professioneel en klantvriendelijk bedrijf, ook heel eerlijk!

Een top auto voor een goede prijs

Mijn VW Golf uit 1998 was nu echt op. Op zoek naar een nieuwe auto kwam ik bij Auto Hardeman uit. Fijne proefrit gemaakt in een Mercedes A180 en die heb ik 2 weken later gepoetst en voorzien van winterbanden mee naar huis genomen. Zelfs mijn zeer kritische broer vond het een goede deal en de auto heerlijk rijden. Prima service, recht toe rechtaan verhaal, no nonsense. Nu maar oppassen voor de flitsers.. ;)

Erg behulpzaam en super vriendelijke

Onze auto kwam niet door de keuring heen waarop we besloten om samen met maurits naar een ander te gaan kijken. Uiteindelijk hebben we er één gevonden bij een andere garage. We zijn wezen kijken en waren erg enthousiast over de auto. Maurits heeft de rest geregeld en kwam met een goede prijs en inruil van mijn oude auto. Ik kan iedereen deze auto garage aanbevelen niet alleen om een auto te kopen maar ook het onderhoud en vooral de service is super goed. Onderhoud gaat in zeer goed overleg en weet je waar je aan toe bent.

Zeer vriendelijk geholpen, open en transparant bedrijf.

De auto is geleverd geheel volgens afspraak incl. olie spoelen en verversen.

Komt betrouwbaar over

Prettig zaken doen en vriendelijke en correcte benadering.

Zoals altijd heel prettig zakendoen!

Zoals altijd gingen mijn vrouw en ik naar Autobedrijf Bert Hardeman om een nieuwe auto aan te schaffen. Zoals altijd vriendelijk ontvangen, lekker bakje koffie, en weer een topvoertuig gekocht! Super tevreden dus!

prima service

men dacht mee en zorgde voor een goede occasion in korte tijd

goedkope auto en toch prima service

Vanwege een uit het buitenland terugkerend familie lid moesten er snel "wielen" komen. Een oude auto zou voldoende zijn, mits in goede conditie. Tja en daar was een mooie Toyota Avensis! Zowel de aankoop, als de APK met beurt waarbij er niet de kantjes af gelopen werden, staat nu een bijna "nieuwe" :) Avensis voor de deur. Ik heb er vertrouwen in dat hij er lang plezier van gaat hebben.

Super service

Recent heb ik hier een Alfa Mito gekocht. Deze was in fantastische staat, ondanks de wat hogere leeftijd. Dit komt omdat de garage een voorliefde heeft voor het merk en daarom ook zelf zorgvuldig opzoek gaat naar import auto's. De proefrit: fantastische service. Geen vraag was te veel en iedereen die ons te woord stond was ontzettend aardig. Ook werd er niet gepusht, maar voelde alles heel vrijblijvend. Dit zorgde er juist voor dat ik op het moment direct overtuigd was. De auto was bovendien GEWELDIG, hij reed als een nieuwe auto. De aflevering: de auto werd SUPER opgeleverd, nog veel beter dan hij eruit zag bij het proefrijden. Zo waren bijvoorbeeld de koplampen gepolijst (dit hadden we niet expliciet gevraagd, de auto is al wat ouder dus is normaal) en waren er wat logo's opgefrist / grondige schoonmaak en servicebeurtje. De weken erna: De dag na ophalen stond ik onverwachts stil, maar volgende de ANWB was de auto perfect. Ondanks dat ik geen garantiepakket had, heeft de garage dit direct en serieus opgepakt. Deze garage beschikt over meer specialistische Alfa software dan de ANWB en binnen een uur hadden ze het gevonden en kosteloos opgelost/vervangen (een sensor bleek gebrekkig). Terwijl ze daarmee bezig waren, vonden ze een ander (echt minimaal) verborgen gebrekje (waar ik zelf nooit achter gekomen was) en ook dit hebben ze kosteloos opgelost. Fantastisch, ik had gehoord dat de garage te vertrouwen was, maar deze service maakt dat ik zeker terug kom.

Mooie schone garage. Hele aardige en deskundige mensen.

Heel vriendelijk en deskundig geholpen; zeer goede service

Bij de aankoop van mijn Giulietta en de inruil van mijn auto, is uitgebreid de tijd genomen om mij te infomeren en om ons beider belangen in het oog te houden. Er is niet kinderachtig gedaan over nog een extra litertje olie o.i.d. Ik reed als een blij mens de deur uit met mijn Giulietta.

Professionele afhandeling

Prettig en zeer vrijblijvend

Superfijne service, snel en zorgvuldig!

We zijn erg blij met onze recente aankoop bij Hardeman. Ze denken mee, adviseren eerlijk en handelen snel. De volgende keer kloppen we zeker weer hier aan.

prima geholpen en goede prijs voor mijn oude auto, had iets meer happening verwacht ( bloementje of flesje wijn ) na aanschaf van een 10k+ auto en een reis van 150km

prima bedrijf

Heb bij Hardeman een tweedehands Stelvio aangeschaft. Be- en afhandeling van de aanschaf was uiterst prettig en vakkundig. Voor twee kleine mankementjes is meteen afspraak gemaakt (na de vakantie) en ik ga ervan uit dat ook dit goed afgehandeld wordt.

Leuke auto gekocht met een fijne ervaring

Ik heb bij maurits van autobedrijf Hardeman een leuke auto gekocht en de ervaring was erg goed! Na de koop was er nog een klein mankementje en die hebben ze netjes en kostenloos verholpen. Kortom ik heb een erg goede ervaring

een heel goed bedrijf, wordt altijd goed en netjes geholpen, al 30 jaar

een heel goed bedrijf, wordt altijd goed en netjes geholpen kom al 30 jaar bij bert hardeman,

Betrouwbaar

Voor het kopen of onderhoud van je auto en klantvriendelijkheid, ben je hier op het goede adres. Ik zou geen minpunt kunnen bedenken, ben al jaren een tevreden klant.

Geen poeha

Zeer vriendelijke, toegankelijke benadering. Gisteren onze mooie rooie (Guilia )opgehaald, komen uit Friesland. De moeite van het reizen waard. Lekker bakkie koffie, alle tijd voor ons. Maurits, bedankt voor jouw gedreven informatie en groet Bertus van ons.

Vriendelijke

Hier een paar weken geleden mijn eerste auto gekocht. Super blij mee. En ook door een zeer vriendelijke man geholpen. Het was voor ons een eindje rijden want we komen helemaal niet uit de buurt. Maar zeker een aanrader.

Top service

Een bedrijf welke nog klantvriendelijkheid kent en een hele goede service bied. Maurits en crew ga zo door.

Snel, professioneel en plezierig geholpen bij aanschaf occasion

Zeer goed en professioneel geholpen bij de aanschaf van een occasion Renault Zoe. Zowel Bert als Maurits hebben ons hierbij snel en plezierig geholpen. De auto was zelfs sneller dan verwacht gereed gemaakt. Al met al een van de betere ervaringen, zo niet de beste bij de aanschaf van een occasion. Aanbevelenswaardig.

Uitstekende service en dienstverlening

Heb in een korte tijd een auto aangeschaft. Hierbij prima te woord gestaan en al mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord. Na aankoop is er ook een stukje nazorg geweest waarbij er evt. manco's aan de auto verholpen zouden worden. Heb tot nu toe nog geen andere autobedrijf gezien die te vergelijken is met deze. Ga zo door!

geweldig

leuke mensen en goed helpen bij de problemen

De Smalle Zijde 33

3903LM Veenendaal