Ik voelde me ontzettend welkom in de garage. Hele positieve ervaring met zowel de service als de auto die ik er heb gekocht :)
Zeer goed. Al 9 auto’s daar gekocht en 11 in onderhoud gehad.
Prima al jaren loop ik er en met genoegen
Goede service. Eerlijk en betrouwbaar.
Diverse auto’s gekocht via dit bedrijf alsmede onderhoud apk. Wij zijn telkens uitstekend behandeld. Vriendelijkheid en zakelijkheid zijn daar gemeen goed. Wij hebben veel vertrouwen in dit bedrijf.
zeer goed geholpen alleen jammer dat na twee dagen de wegenwacht er bij moest komen omdat de accu vervangen moest worden(extra uitgave)
Super!
Heel klant vriendelijk, goede service en eerlijke mensen.
Goede service, klantvriendelijk, professioneel
Voldoende service vanuit de garage!
Recent kocht ik een occasion bij Bert Hardeman. Een zeer positieve ervaring: fijne communicatie, Bert nam uitgebreid de tijd om te adviseren en verschillende auto\'s te laten proberen, en uitstekende service. Top!
Goede service. Fijne mensen. Kennen je en weten wat voor auto je hebt. Denken met je mee. Prima prijzen.
Leuke sfeer. Goede mensen. Auto gekocht met schoonmoeder en is dik tevreden. Geen rare verkooptrucjes. Gewoon normaal en heldere taal. Aanbevolen! ++++
Prima. Vertrouwenwekkend. Goede ervaring. Als er iets met de auto is, wordt het direct opgelost!! Goede service.
Top!
Fijne en goede auto gekocht, duidelijk advies gehad.
Klantvriendelijk bedrijf en de juiste voorlichting naar de klant toe bij keuringen en reparaties vooraf.
Pas een weer een auto gekocht. We zijn al ruim 15 jaar klant. We zijn erg tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid
Auto gevonden op het internet. Heen gegaan om te kijken. Goede en nette ontvangst. Na proefrit tot aanschaf over gegaan. Alles kon ter plekke geregeld worden. PC werd beschikbaar gesteld om het financieel en de verzekering te regelen. Scheelde ons een extra rit van 1,5 uur. Prima service.
Goede dienstverlening en betrouwbaar! We hebben een leuke auto. Bedankt!