Echt familie bedrijf ook eens leuk om te ervaren.!! Ik wist niet dat dit nog bestond eeerlijk en serieus bedrijf wij zijn zeer tevreden. 3x pech gehad bij div. handelaren in de buurt. Maar nu meer dan tevreden.
Altijd correct ,auto\'s worden netjes afgeleverd. Hier kan je zonder twijfel rustig een occasion aanschaffen. Aanschaf en onderhoud auto!
Uitstekende service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding !
We hebben hier een mini gekocht, waar we na de garantieperiode wat problemen mee hebben gehad, ze zijn hier toen heel schikkelijk mee omgegaan, achteraf bleek de MINI (net) niet onze auto (MINI is een fijne auto, maar voor ons gezin net niet zo handig) te zijn en hebben we deze binnen het half jaar weer ingeruild voor een BMW en daar zijn ze ook met de inruilprijs heel schappelijk omgegaan. Het is een echt familiebedrijf en waar ze je ook zo behandelen, ze moeten natuurlijk ook winst maken (geld verdienen), maar klantenbinding is zeker een van de belangrijkste pijlers van hun bedrijf en daar slagen ze voor wat ons betreft dan ook zeer goed in, ze houden hier gewoon veel rekening mee. En afspraak is afspraak, wat natuurlijk ook erg pretiig is, je komt niet voor verrassingen te staan. Je bent natuurlijk vrij om een auto in te ruilen en te kopen waar je wil, maar op de manier waarop Auto Bongers de klanten benaderd en behandelt zal ik zeker als ik toe ben aan een andere auto even naar het aanbod van Bogers kijken en hoop ik eigenlijk dat ze iets voor mij hebben staan, dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben.
Een feest om hier een auto te mogen kopen. Geweldige ontvangst, relax gesprek, eerlijk, deskundig en de passie voor auto\'s (BMW) is ruimschoots aanwezig. De auto is natuurlijk ook geweldig!
2 X BMW 5 serie gekocht, alles prima ! Zoals het hoort, perfecte service.
Zeer behulpzaam, goed en professioneel als klant geholpen. Prima!
Super tevreden met de aanschaf van mijn BMW, ook de service en expertise zijn ongekend!!
jaarlijkse beurt en apk bij henk en monique geweest. zoals ieder jaar wederom top fijne mensen staan altijd voor je klaar.
Prima auto gekocht / snelle afhandeling. Zeer aan te bevelen.
Heb hier mijn tweede BMW gekocht. Zal hier ook mijn volgende (BMW) kopen. Zeer goede, prettige en professionele service. Klantgericht. Denken mee met klant. Kortom een uitstekend bedrijf
Super bedrijf!! Al meerdere auto\'s hier gekocht, allen naar volledige tevredenheid. Tevens kom ik bij Auto Bongers voor het onderhoud/APK en schade herstel. Zeker een aanrader!!
Ik heb ervaring dat bedrijf goed is daar staat ik voor in
In september een auto gekocht bij Dhr. en Mevr. Bongers. Uitstekend voorgelicht, alle mogelijkheden tot een testrit (2x zelfs) en een prima aankoop gedaan. Zeer tevreden over zowel de auto, de prijs als de service voor en na aankoop. Eerlijke auto met complete historie, NAP en 6 maanden Bovag Garantie. Ten zeerste aan te bevelen!!
Mijn ervaring na al enige auto,s hier gekocht te hebben is nog altijd naar zeer tevredenheid. Auto Bongers is een betrouwbaar bedrijf met goede auto,s.
Super bedrijf!!!!!
2 maanden geleden een Skoda Superb daar gekocht. Top auto en niet te vergeten een gemoedelijk en leuk ontvangst na 2 uur rijden.
Doctor Nolenslaan 108
6136 GT Sittard