Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk het vriendelijke team, duidelijke prijsafspraken en betrouwbaar werk. De garage wordt gezien als vriendelijk, professioneel en gericht op klanttevredenheid. Veel beoordelingen melden tijdige updates en bereidheid om te helpen. De algehele ervaring is positief, met de nadruk op vertrouwen en kwaliteit.
Vriendelijke en persoonlijke service. Alles in overleg en dat onder het genot van een praatje en een kopje koffie
26 June 2026
mark
Duiven
25 June 2026
Henry
V
Snel en vriendelijk geholpen.
25 June 2026
Jaap
Aalten
Autobedrijf Tiggeloven had een mooie aanbieding van een Honda CRV. Na wat afstemmen mocht hem meenemen voor een prijs die mij blij maakte en de auto eer aandeed.
24 June 2026
Pieter
Veldhoven
Uitstekend en professioneel contact. Ik beveel deze bedrijf van harte aan.
18 June 2026
Remigiusz
Lichtenvoorde
Vlak voor reis naar Noorwegen was mijn airco kapot.Bij garage gekomen kon ik auto meteen daar laten en werd hij meteen laat in de middag nog gemaakt en kon ik met mooie temperatuur in de auto afreizen naar Noorwegen. Een dikke pluim voor garage en personeel. P.S. Had trouwens beter airco kapot kunnen laten temperatuur Noorwegen was niet om over naar huis te schrijven
7 June 2026
Bertus
Bredevoort
Mijn ervaring met autobedrijf Tiggeloven is uitstekend zeker met de Honda monteur Sander Heinen.Ik rij al 33 jaar Honda met alle zekerheid .
20 May 2026
martien van aalst
Ulft
Wir arbeiten schon seit Jahren zusammen und sind stehts bestens bedient worden.
18 May 2026
Jürgen Hund Hund Automobile GmbH
Bocholt
Vakkundig personeel en vriendelijk.
15 May 2026
Anne-Mieke
Winterswijk
Snel een leen auto geregeld.
Rients
DOETINCHEM
Ik sta nooit voor een dichte deur en wordt altijd prettig en vlot geholpen. Bovendien zijn de medewerkers geïnteresseerd in hun klanten. Betrouwbaar en leveren goed werk....
Han
Bredevoort
Gezellig vriendelijk correct en je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen. Top garage en houden zo.
Gerrit Sj.
Wierden
Fijn bedrijf, snelle service !
Cornelis Molenaar
Bussum
Een klasse garage waar je het terechte gevoel hebt dat je auto in goede handen is, en je de zekerheid hebt dat je auto in topconditie wordt gehouden.
Johan
DOETINCHEM
Geen enkel probleem, goede communicatie.
Herman
Eibergen
Vriendelijke, kleinschalige garage met een wat gedateerde maar knusse uitstraling. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, al moet je soms even wachten. Mijn auto hier gebracht voor onderhoud en APK. De werkzaamheden waren snel uitgevoerd en ik kon de auto de volgende dag alweer ophalen. Wat voor mij minder prettig verliep, was de afhandeling van de factuur. Bij het ophalen was deze nog niet klaar en zou deze per mail worden gestuurd. Na twee weken ben ik zelf nog even langsgegaan omdat ik dacht dat dit vergeten was, maar ook toen was de factuur nog niet gereed. Inmiddels zijn we een maand verder zonder factuur of update. Dat stukje communicatie en administratie zou wat mij betreft beter mogen, want verder was de ervaring prima
Arjan
Primageregeld
gerwin
Doetinchem
Ik ben hier al jaren, altijd goed geholpen en in goed overleg.
Dave
Winterswijk
Gastvrij, vriendelijk personeel. Zover ik dat kan beoordelen ook deskundig.
Joke
Lichtenvoorde
n.v.t.
B.J.M. van Lith
Groenlo
Zeer vriendelijk geholpen, fijne auto gekocht! Mooi bedrijf met fijne mensen!
6 May 2026
Sander
Aalten
Snel in te plannen en prima geregeld.
20 April 2026
gertjan
winterswijk
Ik ontving tijdig (nog vóór melding RDW) bericht voor APK. Bezoek direct gekoppeld aan andere activiteiten, bandenwissel en beurt. Afspraak op korte termijn. Correcte uitvoering. En altijd een vriendelijk gezicht
16 April 2026
Dick
Bredevoort
Ik rijd in een geweldige Honda ,dankzij aankoop en onderhoud bij garage Tiggelhoven!
19 March 2026
Henk Wansleeben
Bredevoort
Eerlijk bedrijf met prettige manier van zaken doen.
17 March 2026
Richard