prima garagebedrijf

mijn Honda weer gekeurd bij Tiggeloven en meteen een beurt laten geven. Ik wordt altijd correct geholpen en mocht er iets aan de auto mankeren tijdens de keuring wordt dit altijd netjes overlegd en wat het eventuele kosten plaatje is.

Altijd bereid om op zo kort mogelijke termijn de klant te helpen

Prima garage, ook met goede ervaring voor 4WD auto's. Luisterend oor voor de klant, en altijd bereid de klant op zo kort mogelijke termijn te helpen.

Afspraak is afspraak

Een bedrijf waar je nog serieus wordt genomen

Een fijn en betrouwbaar bedrijf waar je auto in goede handen is.

Je kunt goede afspraken maken met het bedrijf over hetgeen je wilt laten uitvoeren aan je Auto.

Betrouwbaar recht door zee

Betrouwbaar recht door zee

je wordt netjes behandeld

je wordt netjes behandeld

Je wordt fijn geholpen en een goede service.

Omdat ik maar weinig kilometers rij wordt er jaarlijks met de beurt en de apk gekeken wat er echt nodig is.

Vriendelijke ontvangen en geholpen

Ik voelde mij erg welkom en alles is netjes geregeld. De auto stond klaar zoals afgesproken.

Alles prima

Alles prima

Is zeer goed

de garage geeft goede service

Werken naar volle tevredenheid

Goede service en klantvriendelijk.

Heb een goed gevoel.

Het was pas mijn eerste ervaring met jullie. Ben hier tevreden over. Voelde me gelijk op mijn gemak.

Vriendelijk,betrouwbaar en mooie prijs verhouding.

Ze bellen altijd even op als de auto in behandeling is als er extra kosten bij komen.

prima 9

alles correct afgehandeld. en prima behandeld

correct, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding

Helder

Al vele jaren klant bij auto tiggeloven,, naar volle tevredenheid, bij aankoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's en het onderhoud hiervan.

professioneel en zeer vriendelijk

zeer goed

zeer goed en vriedelijk bedrijf

reperatie en APK zer goed uitgevoert.

Behulpzaam en meedenkend

Ik had pech onderweg, maar het geluk dat de monteur de dynamo de volgende dag weer kon vervangen

Langdurig mankement opgelost

goede service,

snelle afhandeling

Prettig contact meedenken en goede adviezen en service

Was toe aan grote beurt, maar door de weinige kmtrs is er zelfstandig een kleine beurt van gemaakt. Bij ingrijpende noodzakelijkheden wordt er eerst geïnformeerd of het goed is. Bij aankomst koffie aangeboden.

Geweldig als altijd!

Zeer klantvriendelijk,betrouwbaar en altijd een goede service.

goede service, deskundig personeel

Probleem is snel opgelost