Jaren lange prima ervaring!
Altijd vriendelijk ontvangen en correct behandeld. De jaarlijkse wintercheck was weer goed georganiseerd met leuke acties en bezigheden.
ik was op de wintercheck dag.helaas had ik geen tijd,maar zag er heel gezellig uit.vooral de workshop met bakjes maken.
Klantvriendelijk, meedenken met de klant
uitstekend
Altijd bereid tot hulp en advies. goede service.
Uitstekende service. Als klant ben je klant en geen nummer. Gemoedelijke sfeer maar ook deskundig personeel.
Een garage waar ze nog voor de klanten klaar staan.
Super !! We komen elke keer vanuit Zeewolde met onze 2 peugeot auto\'s naar Lokhorst-Zoet omdat het super bevalt !
Prima bedrijf, word/bent nieuwe klant en ben benieuwd wat de toekomst ons brengen moge qua service!
bevalt zeer goed
Klantvriendelijk, ervaringen tot op heden goed.
Zeer clientgericht, prettige receptie, snelle service en absoluut deskundig.
Ik vind het een top bedrijf
Zuidzeestraatweg Oost 17
8081LA Elburg