Perfecte service

Vakkundig en vriendelijk personeel. Denkt met de klant mee.

Perfecte service

Vakkundig en vriendelijk personeel. Denkt met de klant mee.

Prima bedrijf

Ben al 19 jaar klant.

vertrouwde en persoonlijke behandeling

zie boven

vertrouwde en persoonlijke behandeling

zie boven

Good products, and good service

Uitstekend en snel geholpen.

Wederom een erg fijne ervaring en een goed uitgevoerde bandenwissel gehad. Bedankt!

Heel goed.

Altijd behulpzaam en correct. Goede service en er wordt meegedacht om eventuele tweedehands onderdelen te bestellen en te leveren.

Keurig geholpen

Gewoon goed geholpen!!

Uitstekend de servicebeurt uitgevoerd en meedenken met de klant . Sterke punten . Ga zo door want daar blijft je bedrijf groot mee!!!

Zoals gewoonlijk: prima.

Zie boven

Vriendelijk, accuraat en behulpzaam

Je wordt plezierig en vakkundig zonder poespas geholpen

Altijd klantgericht!!

Altijd klant- en service gericht!! Maar

Absoluut aan te bevelen!

Zowel Jens als Gert hebben met enorme betrokkenheid en passie de aflevering gedaan van mijn auto. De puntjes worden op de I gezet. Tijd wordt er genomen om de auto nog even uit te leggen. Geen show-off maar gepassioneerde vakmensen die ook graag hun klanten een kwalitatief goede auto willen verkopen. Dus met veel plezier recommandeer ik Lokhorst-Zoet als een zeer goede dealer.

Altijd tevreden

Mijn ervaring is dat ik altijd goed wordt geholpen en er ook altijd een vriendelijke en warme sfeer is. Met aandacht voor de auto maar ook voor de mens.

Klantvriendelijk

APK ging conform verwachting en afspraak

Auto voor APK weggebracht, eerst zelf heel veel punten nagekeken waar ik eerder wel eens rekeningen via andere garages voor kreeg (lampjes die het zogenaamd niet doen), nu conform verwachting geen extra kosten, wel tips m.b.t. een kleine olie lekkage. Qua communicatie ook superfijn.

Fijn geholpen

Prima meedenken met mijn situatie door Ruth

Tevreden

Wij hebben vertrouwen in autobedrijf Lokhorst-Zoet vanwege de klantvriendelijkheid, de goede service, het overleg en de deskundigheid. Kortom tevreden.

Zuidzeestraatweg Oost 17

8081LA Elburg