Betrouwbaar en professioneel

Mijn eerste ervaring betrof een bandenwissel voor mijn lease auto. Vriendelijk, meedenkend, scherp. Nu ook voor deze garage gekozen voor mn prive auto. Goed, niet duur en met het gevoel dat je keuzes tbv de reparatie van je auto aan hen over kunt laten zonder bedonderd te worden.

Als klant ben ik blij met Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Wanneer je niet alleen als bijvoorbeeld 'model 3008, bouwjaar en kilometerstand' wil worden afgehandeld, ben je bij Autobedrijf Lokhorst-Zoet op het juiste adres. Persoonlijke aandacht, uitstekende service en vakmanschap zijn de trefwoorden die bij mij opkomen. En niet onbelangrijk ook duidelijke uitleg en advies, zowel voor als na reparatie en onderhoud is daar als vanzelfsprekend.

Klantvriendelijk

Fijn bedrijf, goede ervaring.

Denken prima mee, goede service!

Egt top bedrijf

Vrijdag gebeld voor een testrit op zaterdag, en dat was geen probleem. Mooi stuk kunnen rijden en zo mijn keuze bevestigd. Super mooie Skoda Karoq gekocht, alles was perfect geregeld. De auto was netjes gepoetst bij aflevering en ik kreeg zelfs een beurt mee, wat ik erg prettig vond. Woord is woord bij dit bedrijf, dat waardeer ik enorm. Echt een aanrader!"

Vriendelijk en zeer professioneel!

Snel geholpen met deskundig advies.

Super net bedrijf. Waar de wensen van de klant hoog in het vaandel staan. Bij aflevering van de auto wordt er tijd genomen om alles rustig uit te leggen. Kortom Super tevreden.

Mooi overdrachtsmoment

Zo wordt ook de koop van een 2e handsauto een mooie happening

Heel makkelijk een afspraak gemaakt. Toen we kwamen stond de auto klaar. Voordat we de auto definitief ophaaldenkreeg deze een APK en service. Een dag later ging een waarschuwingslichtje aan. De volgende dag kom ik komen en werd een afsprrak gemaakt na overleg met BMW. Op de afspraak kreeg ik een uitstekende leenauto mee en de volgende dag konden we de auto halen, deze was gemaakt. Alles bij elkaar heel hulpvaardig en werd alles gedaan om het probleem op te lossen. Alles bij elkaar heel tevreden en zou zo weer een auto bij het bedrijf kopn.

Prettig en goed.

De koop van de nieuwe auto en inruil van onze oude verliep in een prettige en gemoedelijke sfeer.

Aangenaam, prettig, en duidelijk.

Zeer prettig autobedrijf, duidelijk in communicatie, komen afspraken na en vriendelijk en deskundig personeel.

Prettig en snel geholpen Denken met je mee.

Goedkoop, vriendelijk

Offerte gevraagd voor nieuwe winterbanden. Keurige prijs. Beter dan ANWB. Afspraak kunnen maken voordat ik naar Frankrijk ging. Vriendelijke en persoonlijke ontvangst uiteraard met koffie :-)

Uitstekend bedrijf

Prima uitvoering volgens afspraken.

Je eigen zoon beoordelen.

Altijd een hartelijk welkom en goed advies.

Er wordt meegedacht en de service is prima!

Bij vraag direct geholpen.

Vlotte en vriiendelijke medewerkers.

Goede Service

Goede Service Laagdrempelig bedrijf waar je goed thuis voel. Afspraak Service klopt zoals afgesproken. Top

Goede service en vriendelijk personeel

Ik had problemen met de auto en ze hielpen mij gelijk waardoor ik weer verder kon

Altijd vriendelijk ontvangen en heel tevreden over het onderhoud van mijn auto. Voel me thuis in dit bedrijf.

Netjes en correct geholpen

Goed en net auto bedrijf

Super fijn bedrijf

Vakkundig en goed geholpen. Fijne mensen die je het gevoel geven dat je welkom bent. Kom hier speciaal naar toe en doe dat al jaren.

Een bedrijf met kennis en ouderwetse echte service!

Een bedrijf met kennis en ouderwetse echte service!

Geweldig goed geholpen

Van het begin tot het einde fantastisch geholpen, denken goed mee en begrijpen de wens van de klant! Eerlijk & betrouwbaar advies en een persoonlijke benadering

zéér klantvriendelijk en behulpzaam

Het telefonisch contact is om te beginnen al heel vriendelijk. Ook een wijziging in de afspraak is geen probleem. Ik wordt tussendoor geinformeerd over zaken waar de monteur tegen aan loopt, in dit geval distributieriem vervangen. Vervelende kosten, maar het is zo als het is. Na de beurt nog even het leuke plaatsje Elburg in gegaan. Vervelend was dat we net toen we wegreden een melding kregen dat de bandenspanning gecontroleerd moest worden. terug naar de garage gegaan: schroef in en band. In no-time gemaakt: echt KLASSE!!! En bij de prijs inbegrepen :-))) TOPSERVICE!

Zuidzeestraatweg Oost 17

8081LA Elburg