Laden reviews...
94 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews staan bol van vriendelijk en professioneel personeel. Klanten waarderen duidelijke uitleg, heldere afspraken en betrouwbare service. Er is veel lof voor de persoonlijke benadering, snelle service en open communicatie.
Nou kwam met de auto voor de vakantie controle, bleek dat de schokbrekers voor niet meer goed functioneerde dus konden ze mijn auto er nog tussen door plannen en ik moet ze gelijk geven hij ligt weer een stuk rustiger op de weg. Het verschil is goed te merken.
29 June 2026
Herman
Kampen
Ze leggen alles netjes uit, communiceren tijdig en doen niet moeilijk.
26 June 2026
Roy
Elburg
Zag een hele mooie Audi Q2 staan in prachtige kleur blauw. Gebeld met dit bedrijf en door mijn mankement kon ik eigenlijk niet komen. Ook hierin zochten zij een oplossing. Telefonisch afspraken gemaakt over de mogelijkheden en zo zijn wij toch maar mooi bij elkaar gekomen. Deal is na bezichtiging beklonken en beide tevreden. Aardige mensen en oplossing gericht. Dankjewel voor de prettige samenwerking.
25 June 2026
Gert-Jan
Drouwen
prettige garage, waar ook meegedacht wordt, als dat nodig is. fijne sfeer.
22 June 2026
willy
21 June 2026
andré
elburg
Vriendelijk personeel en goede service. Laagdrempelig voor mensen zonder technische ervaring.
14 June 2026
Jolanda
Ijsselmuiden
Ik heb tot voor kort goede ervaringen met de garage. Echter toch is er wat onrust bij mij en mijn vrouw ontstaan. De laatste twee reparaties hebben veel vragen opgeworpen die eigenlijk niet beantwoird zijn. Ook zijn toezeggingen nog niet nagekomen. De verwarring zit in het feit dat de ontstane vertrouwensband van de afgelopen 8 jaren ter discussie staat.
13 June 2026
Gert
Elburg
Auto gebracht voor een beurtje en apk en een poetsbeurt , alles ziet er weer keurig uit , ook op technisch vlak
8 June 2026
Jasper
Zalk
Goede ervaring. Duidelijkheid vooraf als er grote werkzaamheden dienen te gebeuren aan de auto. Puntje service leenauto mag/kan wat mij betreft iets beter.
22 May 2026
Jacob
Nunspeet
Altijd vriendelijk en behulpzaam Fijne service en monteurs zijn zeer kundig.
22 May 2026
Anita
De Meern
Netjes en alles goed uitgelegd,
Wim
Oldebroek
Klant vriendelijk en goede kwaliteit
Dineke
t Harde
Belangrijk voor mij de vriendelijkheid en duidelijke uitleg over de service die ze uitgevoerd hebben Echt top
Inge
aandacht , meedenken
3 May 2026
aty
Biddinghuizen
Zoals altijd goede services, Stefan heeft de auto gehaald en weer thuis gebracht. Geweldig toch!!
26 April 2026
Fam Bolder
Nunspeet
Net mijn nieuwe Mercedes occasion opgehaald. Stond er prachtig bij. Prima geholpen!
15 April 2026
Ron
Dalfsen
Valt niets op aan te merken!
13 April 2026
Jaap Vinke
Doornspijk
Staan altijd klaar voor je als er iets is. Betrouwbaar en aardige mensen..top.
31 March 2026
Biddinghuizen
22 March 2026
Giel
Epe
Eerste keer met dit bedrijf in aanraking maar zeker tevreden. De ad bleu tank is prima vervangen en de storingen zijn opgelost.
16 March 2026
Arnold
Kampen
Ik kom al heel erg lang in deze garage en het is altijd goed. Wat cijfer betreft mag een 9 ook!
12 March 2026
Marijke
Elburg
Dit is een schoolvoorbeeld van hoe een garagebedrijf zou moeten zijn. Vriendelijke medewerkers, bekend met de klant en diens auto. Geen verrassingen achteraf, er wordt altijd van tevoren goed afgestemd. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd, nog nooit reden tot klachten gehad.
4 March 2026
William
Lelystad
Voor het eerst onze auto naar Lokhorst - Zoet gebracht en dat was een super positieve ervaring. We werden al goed geholpen bij het fysiek inplannen van de afspraak. Er werd echt met ons meegedacht. Een week later de auto gebracht voor onderhoud en ook toen weer vriendelijk geholpen. Tijdens het onderhoud werden we goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurde. Kortom: een zeer positieve ervaring!
3 March 2026
Angelique