zij helpen jouw meteen

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf met goede service

Garage Bertil Jansen heeft alle tijd voor zijn klanten. Is eerlijk, betrouwbaar en klantvriendelijk. Hij heeft, op ons verzoek, bij en ander garagebedrijf, waar wij een auto gezien hadden, deze auto opgehaald, zonder aankoop verplichting.

Vakgarage met kwaliteit en service

Ik heb deze week een 2e hands auto bij Fa. Bertil Jansen gekocht. Ik heb na een zeer prettig gesprek de auto gekocht. Ik kreeg hele heldere informatie; goede NAP bewijsstukken en de onderhoudshistorie en binnen de prijs een mooi compleet afleverpakket en een goede garantie. Allemaal degelijk werk en daarmee een aanrader!

Heel fijn , en mooie auto,s

Keurige garage

Nette garage, vriendelijk en correct

Prima bedrijf

Netjes behandeld Eerlijk verhaal

Goeie uitleg ..vriendelijk ontvangen.. neemt alle tijd voor vragen ...

Deskundig advies

Vriendelijke, deskundige service en advies. Eerlijk advies, denkt mee.

netjes enz.

netjes ontvangen goede voorlichting.

Super bedrijf

Al vele jaren klant bij dit bedrijf, veel auto's gekocht. Alleen maar lof. Goede auto's. Vriendelijk personeel.

Vriendellijk en kennis van zaken.

Zie hierboven.

Zeer goede service en meedenkend!

Pech gehad met onze auto. Na overleg met het bedrijf besloten hier een occasion te kopen. Tijdens onze zoektocht naar een andere auto, gebruik mogen maken van een leenauto. Goed advies gekregen en top service!

top

hartelijk en rustig ontvangst. goed gesprek met een bakje koffie. verkoper wilde eerst dat we de auto uitprobeerde voordat er gepraat werd over kopen. na aankoop netjes uitgeleverd met duidelijke uitleg. alles bij elkaar top.

Keurig geholpen

Heerlijk vlot en persoonlijk. Alle tijd om te kijken voelen en testrijden . Alles gewoon netjes afgehandeld voor een nette prijs

Deskundig

Veel tijd en aandacht bij de aankoop van onze auto. Prettig in omgang. Ruimte voor vraag en onderzoek.

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid vind je bij Bertil Jansen in Den Ham

Al jaren een zeer tevreden klant!

Op een prettige, correcte en deskundige manier geholpen.

Heel tevreden met de aankoop- en inruilcondities.

Mijn ervaring in één woord SUPER

Wij zijn super blij met onze gekochte auto, Bertil komt erg betrouwbaar over, niet zo als bij andere garages van die gladde verkopers in mooie pakken, ik zou zeggen ga zo door en oh ja ze hebben er lekkere koffie.

Super goed ontvangen en geholpen...

Zeer vriendelijke eigenaar enorm fijn geholpen en echt de tijd voor ons genomen.

Goede hulp en advies

Goede hulp en advies

gewoonweg alles goed en bekwaam geregeld.

alles wat wij wilden weten over de koop van deze auto werd ons goed uitgelegd en alles werd heel goed en netjes afgehandeld zoals wij het graag hadden door mensen die er alles van wisten.

Betrokken en deskundig

Altijd als er iets aan mijn auto is ga ik naar de garage en wordt ik deskundig, vlug en naar tevredenheid geholpen. Bij de garage Bertil Jansen gaan ze altijd met dat stapje verder.

Prima bedrijf

Ik ben professioneel geholpen. Zeer vriendelijke eigenaar, Goede uitleg, Alles is netjes afgehandeld. Bedrijf is een aanrader om daar je auto te kopen.

Goed geholpen, zeer tevreden

Positieve ervaring gehad. Heel blij met de aankoop en de service!

UItstekend

Op een zeer klantgerichte manier geholpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe (2e hands) auto. Zonder opdringerig te worden. Heel transparant wat betreft totstandkoming verkoopprijs nieuwe auto en inleverwaarde in te leveren auto. Goed geinformeerd over voors en tegens van 2 alternatieven.

Zomerweg 17

7683PM Den ham