Een erg prettige eerste kennismaking met Bertil Jansen. Kenmerkend: Openheid en klantvriendelijk. De kosten van het onderhoud heb ik nog niet ontvangen, dus kan ik de prijs/kwaliteitverhouding nog niet beoordelen.
Degelijk.
Zeer positief.
Uitstekende service. Zeer klantvriendelijk bedrijf!
Top autobedrijf met goeie vakmensen.
Geweldig goed bedrijf
Zeer net en betrouwbaar bedrijf, afspraken worden nageleefd. Monteurs zeer deskundig.
Goed en duidelijk klantcontact. Snelle service!
klantvriendelijk
Goede en snelle service en erg klantvriendelijk
Zeer net en correct bedrijf. Hier is klant nig echt koning
Wij staan een seizoen op een camping in Den Ham en het leek ons handig om onze auto\'s tijdens de vakantie een grote beurt te laten geven. Wat een verademing! Goede service....persoonlijke aandacht en een zeer redelijke prijs. . ..tot onze verrassing waren beide auto\'s zelfs gewassen!
Mijn auto is al jaren bij Bertil Jansen in onderhoud. Klein familiebedrijf met persoonlijke aandacht. Men kent de klant daar en dat vind ik belangrijk. Ik heb een auto van 16 jaar oud, dus er gaat nog wel eens wat kapot.