Goeie garage je wordt er goed en eerlijk geholpen en behandeld kom er al jaren.

Een vak garage waar klantvriendelijk ben geholpen.

Twee weken geleden heb ik hier een Seat Leon gekocht en ik kijk met een heel goed gevoel terug op deze ervaring. De eigenaar nam ruim de tijd, luisterde goed en dacht echt met mij mee, zonder enige druk. Het verhaal over de auto was eerlijk en transparant, wat direct vertrouwen gaf. Alles verliep soepel en professioneel, van het eerste contact tot de uiteindelijke aankoop. Ik ben erg tevreden met mijn auto en met de service die ik heb ontvangen. Bedankt voor de fijne en betrouwbare service!

Uitstekende service!

Duidelijke afspraken door vakbekwame mensen.

Van beide zijden vertrouwen

Klantgericht, duidelijke en vriendelijke communicatie. Iemand die vertrouwen heeft in de klant, top. Met goed gevoel voor de tweede keer een auto gekocht bij Bertil Jansen.

vriendelijk en correct

wij zijn goed,vriendelijk en duidelijk geholpen bij inruil oude auto en aankoop van onze nieuwe auto. goede afspraken wat betreft garantie en toekomst.

Uitstekende service

Bertil is een uiterst correcte verkoper en geeft samen met zijn personeel een goede service

Goed bedrijf

Goed bedrijf Mooie auto gekocht Een goede prijs Kan het iedereen aanbevelen

Ik kon hier snel terecht

Ik kon snel terecht voor een reparatie en beurt. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de reparatie en de te verwachten kosten.

Oprecht, eerlijk en betrouwbaar advies!

Ik ben zeer vriendelijk geholpen; er werd ruim de tijd genomen en met oprechte aandacht naar mijn situatie geluisterd. Er werd actief meegedacht over verschillende mogelijkheden en ik ervaarde veel begrip. Daarnaast ontving ik eerlijk en transparant advies over de auto. Dit gaf mij een ontzettend betrouwbaar en prettig gevoel bij de aankoop. Al met al een zeer positieve ervaring en absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een auto.

Heel vriendelijk, en goede service!

Vriendelijk en aardig personeel, die het zo goed mogelijk willen doen voor de klanten! De auto is keurig afgeleverd volgens afspraak.

Auto heeft APK en grote beurt gehad. Eerst gebeld toen banden vervangen moesten worden. Prima service!

Erg prettig geholpen

Er wordt de tijd genomen, zonder gladde verkooppraatjes.

Goede service!!

Mijn ervaring met dit auto bedrijf is altijd goed geweest, ze zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. Ik heb al een paar keer een andere auto gekocht en dat bevalt prima! Een top service!!

Gewoon heel blij

Bertil is een hele fijne verkoper en een aardige man, geen gekke verkooppraatjes en gewoon een eerlijk verhaal. Zou hier zo weer een auto kopen!

Was gewoonweg prima

Netjes en correct

Heel goed

Goede service en mijn auto is weer tip top

Fijn personeel en een goede service!

Mooi dicht in de buurt een geschikte 2e hands auto kunnen kopen . Afgeleverd bij ons huis adres .Top service !

Goed geholpen

Goed service ben goed geholpen ze nemen de tijd voor een klant

Vriendelijke behulpzame en eerlijke dealer

Eerlijk en duidelijk, bereid om met je mee te denken en een goede service!

Zeer positieve ervaring,

Onlangs BMW X1 E84 bij Bertil Jansen gekocht. Zeer professioneel en vriendelijk te woord gestaan. BMW is in zeer goede staat afgeleverd incl. uitgebreide instructie en afleverbeurt. Mooi familie bedrijf met goede kennis van zaken en betrouwbare uitstraling. Bertil denk goed mee in hetgeen gewenst qua type en gebruik auto.

Zeer tevreden .

Tot nu toe zijn mijn ervaringen alleen maar positief.

Eerlijk en betrouwbaar advies

Ik heb een goed gevoel bij de adviezen die ik kreeg en er werd alle tijd genomen om tot een goed beslissing te komen. Mooi voorraad aan occasions.

Fijn en betrouwbaar

Geweldige mensen om mee om te gaan. Staan altijd voor klaar. Prima service

Goed en netjes!

Zomerweg 17