Betrouwbare en persoonlijke service!
Blij met onze aankoop van tweedehands auto bij Bertil Jansen. Fijn en persoonlijk geholpen en er werd alle tijd genomen.
22 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 690 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten merken consequent een vriendelijke en deskundige aanpak op, met transparante prijzen en betrouwbare service. De ervaring wordt gekenmerkt door een soepele afhandeling, respect en vertrouwen. Reviews benadrukken duidelijke uitleg en klantgerichte service. Over het geheel genomen is de indruk zeer positief en bestaat er een grote kans op herhaalbezoeken.
22 September 2026
Fleur Kamp
Zwolle
Apk laten uitvoeren en ben er zeer tevreden over hoe het uitgevoerd is
16 September 2026
Erik
Smilde/ den Ham
Onze eerste kennismaking met dit bedrijf geweldige ervaring. Eigenlijk zoals ik dit van vroeger kende. Heel persoonlijk en gastvrij. Naast de kwalitatieve kant van een garage.
14 September 2026
Lenny
Nijverdal
Afspraak is afspraak
13 September 2026
Roel
Den Ham
Goede service, aardige en meedenkende garagehouder. Mijn auto rijdt super. Gewoon goed.
10 September 2026
Rita
Beerze
zeer klantvriendelijk en meedenkend.
10 September 2026
Gert
26 August 2026
Markus Timmerman
Den Ham
Mijn auto moest gekeurd worden en toen bleken mijn banden alle 4 slecht te zijn, en toen werd ik daar gelijk over geïnformeerd zodat er ook meteen 4 nieuwe banden op gelegd werden. Dus was de auto in een halve dag weer klaar, waar ik zeer tevreden over was.
25 August 2026
Johannes
Den Ham.
Bertil is eerlijk en netjes, daar kom je graag weer terug voor een evt volgende auto
21 August 2026
Gerard
Vaassen
Pech gekregen in Den Ham met mijn renault captur, naar Bertil Jansen gegaan en daar is een diagnose van het probleem gemaakt, ondanks dat het druk was, was de auto snel gerepareerd.
13 August 2026
Sijtze
Erica
Onlangs onze nieuwe auto hier gekocht en wij zijn fantastisch geholpen door Bertil. Hij nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en dacht echt met ons mee. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar een transparant en prettig proces. Bij de aflevering stond de auto er blinkend bij en kregen wij duidelijke uitleg over alle functies. Een absolute aanrader!
7 August 2026
Berjan
Vroomshoop
Ik heb mijn Kia ingeruild. Wij zijn prima geholpen. Geen "snelle verkoop" maar aandacht voor de klant.
4 August 2026
Peter Metz
Velp Gld
Bijzonder vriendelijke en sympathieke eigenaar!
2 August 2026
Ben Schwarte
Nijverdal
Je word gelijk super goed geholpen. Ze zijn netjes , klantvriendelijk
29 July 2026
Erik en Gerda van Laar
Vroomshoop
Mijn rechter chassis balk was verrot als ik hem wel wilde laten maken kon ik dat laten doen in Vroomshoop. Voor een goed bedrag is mijn auto weer apk gekeurd
25 July 2026
LRuiter
Den ham
Bij het kopen van een auto zijn we zeer netjes te woord gestaan, was er ruim voldoende tijd voor vragen en kon de handel snel geregeld worden. Vervolgens werd de auto volgens afspraak goed afgeleverd.
18 July 2026
Johan
Wierden
12 July 2026
Willy
Den Ham
Na een vriendelijke ontvangst, een proefrit en een rustig en plezierig gesprek al snel tot aankoop overgegaan van een prachtige occasion. Zijn zeer blij met onze mooie Renault Captur!
9 July 2026
Joke
Hengelo (OV)
Altijd oke daar en fijn personeel kom er al jaren en nooit klachten
3 July 2026
Anne
Vroomshoop
Goeie service en vriendelijk personeel
29 June 2026
Erald
Den Ham
Nu ook weer uitstekend geholpen met de aankoop van onze BMW X1 .
Wim W
Den Ham.
Al jaren een vertrouwd en prima zaak! Kan geen verbeterpunten vinden !
Joke
Wierden
Prima mensen in de omgang.
Nico
Ommen