Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen tonen een consistente tevredenheid over de persoonlijke benadering en deskundigheid van het team. Klanten waarderen de vriendelijke service, de tijd die genomen wordt en de duidelijke uitleg bij levering of proefrit. Daarnaast spelen prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid een belangrijke rol in de positieve beoordeling. Over het algemeen geeft men aan terug te komen voor toekomstige aankopen en aan anderen aan te bevelen.
Wij komen al jaren bij weijers. Het is een fijne garage en overleggen over de prijs. Denken met je mee. Vorige week onze 2de auto er gekocht. Goed geholpen. Het is een erg fijne garage.
24 June 2026
Jordan
Apeldoorn
Ik heb vrijdag mijn mooie auto mogen ophalen. Fijne onderhandeling gehad, komen afspraken na, en zijn vriendelijk. De bus waar wij mee waren, gaf een foutmelding aan (het was al tegen sluitingstijd) maar zelfs hier werden wij mee geholpen zodat we wisten wat de foutmelding was en wij onze weg naar huis konden vervolgen.
21 June 2026
Jeanette
Ede
Er is niets op aan te merken. Fijne mensen, komen afspraken na!!!!!!!
21 June 2026
Benno
Wilp-Achterhoek
Mooie Kia gekocht waar ik hopelijk lang plezier van heb.
14 June 2026
William
Lochem
Prettig geholpen, proefritje gemaakt, oude auto werd ingenomen en 30 minuten later was de koop rond.
11 June 2026
Dennis
Apeldoorn
Op 23-05-2026 hebben wij een Mitsubishi ASX gekocht waar wij een week eerder een proefrit mee hebben gemaakt. Wat ons als eerste opviel is de gemoedelijke sfeer en wij kregen alle tijd voor de proefrit, dit waren wij niet gewend van andere bedrijven. Bij het ophalen van de auto was alles keurig geregeld. Wij zijn er super blij mee en wij komen dan ook zeker terug voor onze volgende auto.
25 May 2026
René & Tina Guliker
Terwolde
Op zoek naar een auto voor mijn ouders kwamen we bij weijers uit. Wat een aardige mensen en een prima service. Dus zeker een aanrader.
23 May 2026
John
Epe
Vriendelijk personeel dat de tijd nam om ons te helpen. Bij het kiezen van een andere auto kregen we voor de proefrit ook een routebeschrijving mee. Heel handig omdat we onbekend waren in de buurt.
18 May 2026
Rianne
Lelystad
Ik zal dit bedrijf altijd aanbevelen mede door de deskundgheid
15 May 2026
Nico Werring
KOOG AAN DE ZAAN
Ik ben op een prettige manier geholpen door Kevin. Nam rustig de tijd en heeft gezocht en gevonden naar wat ik op zoek was.
13 May 2026
Jan
Apeldoorn
We zijn al jaren tevreden klant!
12 May 2026
Ingeborg
Eerbeek
Mooie goede auto gekocht voor goede prijs met goede inruil. Alles prettig verlopen in goede sfeer, inclusief prima uitleg bij levering.
11 May 2026
Hans
Waalre
Beste Hans, bedankt voor je mooie review en wij wensen je veel fijne kilometers met jullie nieuwe Mazda6 !
Mijn ervaring is positief
9 May 2026
Joop
Warnsveld
Twee weken geleden een Kia Niro gekocht. We wisten waar we naar op zoek waren en waren snel klaar. Na een proefrit alles netjes jn orde gemaakt en 1,5 week later konden we de auto al ophalen. Fijne verkoper en fijn bedrijf!
30 April 2026
Patrick
Westervoort
Prima geholpen. Mooie eerlijke auto's voor een betaalbare prijs.
19 April 2026
Edwin
Lochem
Mijn contact met Kevin was erg prettig. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn mooie auto snel kon rijden. Alles was prima in orde en ik heb het idee dat ze niet de duurste zijn.
12 April 2026
Chantal
Soest
We zijn al vele jaren en tot volle tevredenheid klant bij garagebedrijf Weijers. We hebben hier inmiddels meerdere auto's gekocht en ook voor het onderhoud ben je hier aan het juiste adres! Jan, Kevin en de monteurs zijn zeer behulpzaam en staan altijd voor je klaar. Ze denken met je mee en lossen problemen snel en vakkundig op. We raden garagebedrijf Weijers van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende service!
18 August 2025
Erik
Twello
Vakkundige hulp met vriendelijk personeel
20 May 2025
Teuntje Kamphorst
Beemte Broekland
Ik ben al jaren bij deze garage en ben meer dan tevreden,ze zijn betrouwbaar,vriendelijk,meedenkend,en niet duur. Ik wil dan ook een hele grote pluim uit delen aan hun Service en bedank het personeel voor de service die ze leveren. Met vriendelijke groeten Els en Dirk.
12 September 2024
Els Vermeulen
COLMSCHATE
Wij kopen de autos altijd bij Weijers en de service voor onderhoud is echt fantastisch,ze denken met je mee en er is altijd overleg met een of ander wat er aan gebeuren moet,en een pluim voor de monteurs ook,want het zijn echt vaklui daar kun je van op aan geweldig gewoon,zowel Jan als Kevin bespreken alles met je,daarom krijgen ze van ons geen 10 maar 12 sterren wij zijn ontzettend blij met deze garage.
12 July 2024
Els en Dirk Vermeulen
COLMSCHATE
Ik was op zoek naar een Mazda 2 en ik kwam uit op de website van autobedrijf Weijers. Zelf woon ik in Zuid-Limburg. Dus van het Zuiden naar Teuge gereden voor een proefrit. Dit beviel goed, waardoor de keuze snel gemaakt was om de auto te kopen. Ik ben goed geholpen geworden door Jan. Het was geen probleem om de auto nog een aantal weken bij hun te laten staan. De klantvriendelijkheid is super. Dit was het ritje vanuit het Zuiden zeker waard! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe auto!
11 July 2024
Valerie Mols
Geleen
Topbedrijf
23 February 2024
William
Terwolde
Na aankoop van mijn auto, waarbij ik had aangegeven dat ik Bovag garantie en een onderhoudsbeurt wilde, hoorde ik bij het ophalen van de auto dat ze de beurt als tegoed bon doen, omdat getril dit moment nog niet nodig is, super service. De communicatie omtrent de verkoop van mijn vorige auto en de aankoop, ophalen en het meedenken was echt fijn. Absoluut een aanrader!
21 January 2024
Kim
Wijhe
Nadat ik een superhoge prijsopgave voor een reparatie van mijn officiële autodealer had gekregen, vertrouwde ik het niet. We hebben na eerdere positieve ervaringen met Weijers contact opgenomen voor een second opinion en zijn daar heel blij mee. Weijers kon de reparatie uitvoeren voor een kwart van de prijs en heeft enorm goed met ons meegedacht. Fantastische service ook! Weijers heeft er een klant bij, ook voor de reguliere onderhoudsbeurten van onze auto.
19 January 2024
Monique en Hans
Apeldoorn
Altijd een goede service! Je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld! Mannen bedankt voor de altijd goede service die jullie verlenen.
10 October 2023
Sandra