• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service
  • Reden bezoek Onderhoud

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig team zeer klantvriendelijke medewerkers.\r\nEen bedrijf om heel trots op te zijn Harrie!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden bij de aankoop van onze caravan. Klantvriendelijk en een goede service en uitleg bij aflevering van de caravan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, aangenaam, betrouwbaar en veelzijdig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe bijzonder goed in het trajectvan offerte en aankoop van een nieuwe caravan met meerdere extra\'s.\r\nCaravan Centrum heeft ons een kwaliteitsprodukt geleverd.\r\nOver de aftersale service hebben wij nog geen oordeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen, goede informatie, nakomen van de afspraken. Kortom. Zeer goed bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een tweedehandse caravan gekocht en zijn erg tevreden over deze aankoop, prima service en zeer uitgebreide uitleg over de caravan, we hebben veel vertrouwen in het bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig geholpen. Alle tijd voor uitleg. Dit bedrijf is een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wegens lichamelijke ongemakken na 45 jaar moeten stoppen met caravannen . Caravan Centrum Meerkerk heeft tot onze volle tevredenheid bemiddeld met de verkoop van onze caravan.
  • Reden bezoek Andere reden

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een schade ben ik door de verzekering naar dit bedrijf door verwezen. Ze hebben alles tot in de puntjes verzorgd, we hebben er totaal niets van mee gekregen.\r\nWel werden we op de hoogte gehouden van de schade afhandeling.\r\nChapeau!!!!!!!!!!!!!!!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een plezierig bedrijf waar wij vriendelijk werden ontvangen door mensen die blijk gaven van deskundigheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder goed. Wordt naar de klant geluisterd en reparaties worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  • Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed klantvriendelijk bedrijf
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben alleen maar plezier van dit bedrijf dit is onze 3e nieuwe caravan die wij hier kopen en dit zal waarschijnlijk de laatste zijn maar nogmaals TOPBEDRIJF\r\nprettige medewerkers ,goede adviezen, klantvriendelijk en de uitleg bij onze nieuwe caravan was ook top want dat heeft tegenwoordig heel wat voeten in aarde met al dat nieuwerwetse spul zoals verwarming ,verlichting enz.enz. maar prima uitgelegd hoor een pluim dus als wij iemand moeten adviseren die een nieuwe caravan wil kopen ga naar CARAVAN CENTRUM MEERKERK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij wachten nu al bijna een jaar op een rubbertje en vanuit Meerkerk komt geen enkele repons. Wij moeten keer op keer contact zoeken. Als we dan bellen of mailen moet men het eerst uitzoeken?. Men is altijd wel vriendelijk maar blijkbaar is er geen interne communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel goed gevoel, service en klantvriendelijkheid liggen heel hoog. Niets dan lof!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder plezierig weten waar ze t over hebben en geven graag advies op een fijne manier de aflevering ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij deze dealer onze nieuwe Knaus Sport Special gekocht.\r\nNa rondreis vakantie door Italië teruggekomen met ernstige problemen wat banden en as betreft, deze zijn op een bijzondere goede, vriendelijke en professionele manier verholpen.\r\nAltijd staat men met raad en daad klaar om je te helpen.\r\nGEWELDIGE SERVICE !!\r\nDaarvoor dank.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Dijkleger 17

4131 MA Vianen

Over Caravan Centrum Meerkerk B.V.

Wij stellen het zeer op prijs als onze klanten een oprechte en eerlijke review schrijven over ons bedrijf. Door deze feedback kunnen wij werken aan onze tekortkomingen en kunnen wij onze sterke punten nog sterker maken.