Een hele goede en fijne service.

Een hele goede en fijne service. Mijn auto voor onderhoud gebracht. Vooraf correct geïnformeerd over kosten. Netjes vervangend vervoer. Ik kom bij Wijnands al jaren graag met mijn auto's.

Je wordt direct geholpen!

Goede service wij zijn héél tevreden!

Nare ervaring met de commerciële afdeling

Ik had een afspraak gemaakt om mijn auto te laten waarderen. Nadat ik zelf moest bellen wat de status was einde middag, kreeg ik de commerciële afdeling aan de lijn die zonder context een bedrag noemde waar mijn broek van afzakte. Er werd lacherig gedaan over de auto, de prijs en mijn vragen naar meer uitleg en uit frustratie heb ik het gesprek afgekapt. Ik had niet gevraagd om een verkoop van de auto, ik wilde puur en alleen weten wat de status was en hoeveel deze nog waard zou zijn op de markt. Zeker na mijn eerdere positieve ervaring, voelde dit een beetje als een klap in het gezicht.

Top geholpen

Top geholpen

Vakkundig, betrowbaar en zeer behulpzaam

Goed geholpen

Lief en vriendelijk personeel. Heel behulpzaam

Perfecte service

Alles zoals het hoort te gaan

Denken mee en zijn flexibel

Top service

Fijne persoonlijke benadering

Fijne persoonlijke menselijke benadering met tijd en een luisterend oor voor ons. Dat kom je niet vaak tegen in de wereld van autoverkopers, maar hier wel en dus goud waard! Echt meedenken en waarheidsgetrouw en goed informeren waardoor ik uiteindelijk ik de mooiste auto heb kunnen kopen. Hartelijk dank! Wij komen een andere keer weer hier!

Vriendelijk bedrijf

Denken altijd met je mee, voor oplossingen Zijn altijd vriendelijk

Alles goed geregeld

Goede service en snel afhandeling super en zeker vakmensen.

Goede service en snel afhandeling super en zeker vakmensen.

Geweldig geholpen een dikke 10

Mooi bedrijf en wij zijn erg blij met de service die is geboden. Ze nemen goed de tijd voor je. Alle vragen worden netjes behandeld. En de communicatie is super, komen de afspraken goed na. Een top bedrijf. Vandaar een dikke 10.

Top bedrijf

goede eerlijke service en benadering Chapeau!!

Uitstekend!!

Actief, vriendelijk, betrouwbaar.

Echt een fijne en deskundige garage!

Echt een fijne en deskundige garage!

Top en snel geregeld

Ik had problemen met mijn Opel Corsa (foutmelding op de computer) kon de auto laten staan en die zelfde middag was die klaar. Top geregeld en snelle en goede service bij de receptie.

Vriendelijk, hartelijk deskundige service

In een woord geweldig

Fantastische service!

Fijne garage zij staan altijd voor je klaar!!!

Wij hebben een goede ervaring

Goede service, vriendelijk personeel en er word de tijd voor je genomen.

Fijne verzorging

Prettige behandeling

Vriendelijke, deskundige hulp

Helaas niet alle klachten verholpen

Alle problemen super snel opgelost

Vakkundige en zeer vriendelijke klantbehandeling!

Met de aankoop van mijn Peugeot 208 en daarna technische instructie en afhandeling waren zeer vriendelijk en vakbekwaam. Ook periodieke onderhoudsbeurt werd op goede vakkundige wijze uitgevoerd.

Een heel fijn bedrijf met fijne medewerkers die altijd voor je klaar staan

De Kronkels 3

3752LM Bunschoten-spakenburg