Vakmensen die je ook kunt vertrouwen.

Ben al vele jaren klant bij dit bedrijf. Ik vertrouw volkomen op het werk dat ze aan onze auto doen. In al die jaren is dat vertrouwen nooit beschaamd!

Kameraadschap

Vrienden

Goeie service!

Onderhoudsbeurten +APK worden keurig vlg afspraak en evt kosten netjes medegedeeld.

Goed en netjes geholpen

Keurig netjes geholpen en alle gemaakte afspraken met betrekking tot aflevering nagekomen, dankjewel!

altijd goed

prima service!

Fijne garage met monteurs die weten wat ze doen.

De motor maakte een fluitend geluid wanneer ik met mijn auto reed opschakelde. De garage waar ik mijn auto eerder bracht. Kon het niet vinden en liet het daarbij. Wat ik jammer vond. Tis een garage, je zou denken dat ze daar achter zouden kunnen komen wat de oorzaak was. Ik ging dus naar garage Klop. Garage Klop ging die uitdaging aan en vond het probleem en hielden me op de hoogte wat de kosten zouden zijn. Voor de apk keuring ging mijn voorkeur dus ook naar garage Klop. Ze zijn betrouwbaar, eerlijk en makkelijk in de omgang. Ze maken tijd voor de klant.

Heel goed

Vaak als ik bel hebben ze heel snel een gaatje om even naar mijn auto te kijken. Ik heb een autootje van 14 jaar oud en als ik daar kom om iets te repareren vertellen ze altijd eerlijk of het echt nodig is of dat ik er mee door kan rijden. Heel fijn!

Goed en net autobedrijf met vriendelijke mensen

Goed autobedrijf met vriendelijke en betrouwbare mensen.

Gewoon goed, snel klaar .

top garage

zeer goed , goede service snel geholpen vriendelijk en goed personeel en altijd een luisterend oor .

altijd heel fijn geholpen blijft mijn favoriete garage fijne mensen.

geweldig fijne mensen hoop nog heel lang door ze geholpen worden.

Fijne no nonsens garage

Andere tweede hands auto aangeschaft, nette prijzen. Komt tot nu toe afspraken na.

Hadden een kapot slot, en ik wilde nieuwe ledlampen plaatsen. Heeeel snel klaar en wat een verademing qua prijs. Als ik dit bij een Mercedes dealer (had voorheen BMW, dus ik heb bredere ervaring) had gedaan dan was ik zeker het dubbele kwijt geweest!

Altijd vertrouwd en goed.

Vriendelijke behandeling en men denkt mee met jou.

Fijn betrouwbaar bedrijf

Fijn betrouwbaar bedrijf

Goede garage met vriendelijk personeel.

Wij zijn al jarenlang klant en wij zijn erg tevreden over dit bedrijf .Komen afspraken na en leveren kwaliteit.

Goede service en fijne mensen!

Goede service en fijne mensen!

Altijd tevreden!

Zie boven

Super goed geholpen

Teneerste super bedrijf Werd super goed geholpen Lekkere koffie Een fijn gevoel naar binnen te komen Fijn om mee te praten Echt aanrader als je een auto wilt kopen daar

Professioneel en goede service

Trekhaak onder m'n auto laten zetten, gebruik gemaakt van de thuisbrengen service dus alles vlot en goed verlopen!

Fijn bedrijf gewoon!

Betrokken mensen bij een mooi garagebedrijf!

Snel, efficiënt en vakbekwaam

Positief

Goede en snelle service.

Ik ben onlangs geweest voor de aankoop van mijn nieuwe auto en ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen. Van begin tot eind was het proces vlot, professioneel en zeer klantgericht.

prima klantbediening

meedenken met klant en handelen

Uitmuntend.

Ik ben al een ruim aantal jaren klant bij dit bedrijf. Je wordt er altijd goed geholpen. En ook nu ik een (bijna) nieuwe auto bij hen gekocht heb was alles weer lovend te noemen. Een auto voor een goede prijs en ook de inruil van de oude auto mocht er zijn. Top!!

Kauwenhoven 26

6741 PW Lunteren

Over Autobedrijf Klop

Autobedrijf Klop Bosch Car Service is een universeel autobedrijf. Goed in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. Wij zijn merk onafhankelijk BOVAG autobedrijf! Bij ons kunt u terecht voor o.a. airco controle, onderhoud, bandenwissel, diagnose en APK. Klanten ervaren gastvrijheid en merken de meerwaarde van persoonlijke contact. Tegelijk profiteren zij van de hoge kwaliteit en professionele werkplaats. Graag tot ziens!

Over Bosch Car Service